четвъртък, 19 април 2012 г.

о. Санторини - гръцката перла - цена 499 лв.

С тази екскурзия ще посетите: Остров Санторини - Атина - Делфи
 





1 ДЕН
 Отпътуване от София сутринта по маршрут София - Атина. Вечерта пристигане в Атина. Нощувка.
2 ДЕН
 Закуска. Отпътуване от Пирея за Санторини с ферибот. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.
3 ДЕН
 Закуска. Обиколка на острова. Посещение на плажа Кокини паралия, наричан “червения плаж”, един от най-хубавите на острова. Отпътуване за курортните градчета Камари и Периша. Разходка и свободно време. Следва селището Пиргос (730 ж.) популярено със своите 33 църкви и манастира на пророк Илия, където е било съхранявано византийско съкровище, с амфитеатрално разположените си къщи по склона на планината Пророк Илия, построени в характерния за Цикладите стил, с живописните тесни улички, останки от стара венецианска крепост. Тук ще посетим манастира Пророк Св. Илия. Следва посещение на градчето Ия, второто по големина селище, разположено на най-северната точка на острова, т.нар. “калдера” , забележително с великолепната си панорамна гледка към вулкана – о-в Тиразия и останалата част от Санторини, и преди всичко с изключителната красота на своите “вълшебни пурпурни залези”. Нощувка.
4 ДЕН
 Закуска. Екскурзия до вулкана на остров Неа Камени с посещение на остров Палеа Камени, където имате възможност да се изкъпете в горещите минералните бани, и остров Тирасия, кръстен на дъщерята на крал Тира, след като той й го подарил и й построил замък край градчето Корфос. Връщане в хотела. Нощувка.
5 ДЕН
Закуска. Свободно време. Отпътуване за Пирея в 15.30ч. Настаняване в хотел. Нощувка.
6 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Делфи- мястото, където според древните гърци се намира центърът на света. Туристическа програма в Делфи: разглеждане на Светилището и Храма на Аполон, Съкровищницата на Атинян, и посещение на Музея в Делфи, съхраняващ шедьоври на древногръцката скулптура. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

ДАТИ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА :
   22.05.2012 г.  569 лв.
   04.09.2012 г.  569 лв.
   02.10.2012 г.  499 лв.

  ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 Транспорт с луксозен автобус, 3 нощувки със закуски в
х-л "Drossos" *** или подобен на o.Санторини, 2 нощувка със закуска в Атина, фериботни такси и билети, екскурзоводско обслужване, медицинска застраховка.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 Екскурзия обиколка на острова- 10 EUR, екскурзия до вулкана на остров Неа Камени – 25 EUR, входни такси.

ДОПЛАЩАНИЯ:
 Единична стая – 139 лв.

ОТСТЪПКИ:
 Трети възрастен на допълнително лелго - 40 лв.; Дете до 12г. в двойна стая с двама възрастни - 79 лв.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Посочените цени са калкулирани за група минимум 15 души! Краен срок за уведомление на потребителя, когато този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар