петък, 27 април 2012 г.

ЗЛАТЕН ДУБАЙ – ЕСЕН 2012


Златна възраст 55+ и приятели
Цена 620 евро / 1215 лева
Дати: 02.09, 07.09, 13.09, 18.09
Ден 1
Излитане от летище София в 16:55 за Киев. Кацане в Киев в 19:00 и излитане за Дубай в 20:20.
Пристигане на летище Дубай в 02:15 ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване веднага. Нощувка.
Ден 2
Закуска. Свободно време. Обяд. 15:00  Обзорна обиколка на Дубай (включена в цената, с екскурзовод на български) Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Това са първите впечатления от градът на светлините, родината на най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа) и на най-луксозния хотел в света (Бурж ал Араб). Екскурзията ни започва от пазарът нa златото (Gold Souk) в старата част на Дубай-Дейра. Минаваме в подводния тунел Шиндага, за да стигнем до музеят на Дубай, койтоо се намира в 180-годишната крепост Ал-Фахиди. Отправяме се към богатия крайбрежен квартал Джумейра (Jumeirah) и прекрасната джамия Джумейра. На път за искуствения остров The Palm-Jumeirah, спираме за снимки пред 7-звездния хотел Бурдж ал Араб(Burj al Arab). Минаваме покрай новият луксозен квартал Dubai Marina, небостъргачите по булеварда Шейх Зайед (Sheikh Zayed Road), най-големия мол- Dubai Mall (Продължителност 4-5 часа).Нощувка.
Ден 3
Закуска.08:30  Обзорна обиколка на Шаржа (включена в цената, с екскурзовод на български)
Шаржа  е определена като културната столица на арабския свят. Тя получи този статут през 1998 г. от ЮНЕСКО във връзка с целенасочени усилия към запазване на арабско изкуство, култура, традиция и наследство.Започваме с разходка по Al Buhaira Corniche –прекрасен парк покрай лагуната навлизаща в града, снимки на величествената джамия Ал Нур(Al Noor). Минаваме и покрай крепостта на Шаржа (Sharjah Fort), бившата резиденция на управляващото семейство, първоначално построена през 1820 г. Турът продължава с разходка до интересния пазар Blue Souq,  развлекателно-културния център Al Qasbah, експо центъра  и лагуната, където се провежда световно първенство за бързи лодки.Връщане в хотела. Обяд. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Обяд.
Допълнителна екскурзия:16:00 Открития пазар на Дубай и вечеря.Ще ви покажем големия пазар, от където търговци от цял свят се снабдяват с подправки, пърфюми, електроника, дрехи, обувки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари и ще може да си купите множество продукти след като сте се пазарили. Мястото където може да си купите изгодно сувенири и да опитате истински плодов фреш. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети(без напитки).Нощувка.
Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Обяд.

Допълнителна екскурзия:
15:00-Сафари в пустинята  с включена вечеря, безалкохолни напитки, яздене на камила,наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред  залязващото слънце над пясъчните дюни.Нощувка.
Ден 6
Закуска.
Допълнителна екскурзия: 09:30 Бурдж Кхалифа и Дубай Мол Посещение на най-високата сграда в света-светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж.Обяд.
Допълнителна екскурзия: 14:00 Абу Даби (с екскурзовод на български) Абу Даби-столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки  отвън и влизане вътре ( 15 мин преди молитвите, джамията е затворена за туристи). Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целият град. Пътя ни минава и през луксозният хотел Emirates Palace(фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. Свободно време за кафе или вечеря в Марина мол (Marina Mall).На връщане посещаваме Yas Island-мястото, където се провежда Формула 1. Снимки и пред уникалния комплекс Ferrari World. Нощувка.          
Ден 7
Освобождаване на хотела и трансфер за полета в 04:00 ч. Пристигане в Киев в 08:20ч. и отпътуване за София в 14:10ч. Пристигане в София в 16:15ч.

Дати на провеждане на екскурзията:    
02.09.2012-08.09.2012 - 620 евро/1215 лева
07.09.2012-14.09.2012 - 650 евро/1271 лева*
13.09.2012-19.09.2012 - 620 евро/1215 лева
18.09.2012-24.09.2012 - 620 евро/1215 лева
*пакетът за 07.09.2012 е със 7 нощувки

Цените са в евро на човек в двойна стая или тройна стая и включват:
-Самолетен билет София-Дубай-София с включени летищни такси
-Трансфер летище-хотел-летище
-6 нощувки в хотел 3* в Дубай (тръгване на 07.09.2012 е със 7 нощувки)
-6 закуски и 6 обяда в хотела
-Обзорна обиколка на Дубай с български екскурзовод
-Обзорна обиколка на Шаржа с български екскурзовод
-Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро
-Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Пакетните цени НЕ включват:
-туристическа виза за ОАЕ – 65 Euro за български граждани /срок за издаване минимум 7 работни дни/
-допълнителни екскурзии - заявяват се и се заплащат при доплащане на туристическия пакет

Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане
и/или превозвача, както и на размера на летищните такси като клиентите ще бъдат своевременно информирани!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

ОТКРИТИЯ ПАЗАР НА ДУБАЙ – с вечеря на блок маса – 23 EUR
Ще ви покажем големия пазар, от където търговци от цял свят се снабдяват с подправки, пърфюми, електроника, дрехи, обувки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари и ще може да си купите множество продукти след като сте се пазарили. Мястото където може да си купите изгодно сувенири и да опитате истински плодов фреш. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети(без напитки, които се заплащат индивидуално).
БУРДЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – 45 EUR
Посещение на най-високата сграда в света-светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа)

Програмата включва:
-Транспорт от и до хотела
-Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa
-Разходка в Dubai Mall-аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани

САФАРИ В ПУСТИНЯТА – 55 EUR
Начало:14:30-15:00 ч.  Тръгване от лагера: 20:00   Връщане в хотела :21:00-21:30
Ако желаете да се позабавлявате, това, е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустиня, вземе. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.

Програмата включва:
-Транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци

АБУ ДАБИ-ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ 55
EUR (мин.6 човека)
Тръгване:14:30 ч.   Връщане в хотела: 23:00 ч.Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целият град. Пътя ни минава и през луксозният хотел Emirates Palace, построен в типичен арабски стил. На връщане спираме за снимки и оригинални сувенири от увеселителния парк Ferrari World на Yas Island-мястото, където се провежда Формула 1.

Програмата включва:
-Транспорт от и до хотела
-Екскурзовод по програмата
-Вечеря на блок маса

ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА 50 EUR
Отплаване:20:30 ч   Връщане от круиз: 22:30 ч.
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай - от тунела Шиндага до Дубай голф клуб.

Програмата включва:
-Двучасова разходка с галера, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки, кафе и чай,
-Транспорт от и до хотела

1 коментар:

  1. Все мечта които силно искам да видя и тази оферта е много добре измислена до най важните и интересни точки като запчонем с...." Екскурзията ни започва от пазарът нa златото в старата част на Дубай-Дейра. Минаваме в подводния тунел Шиндага, за да стигнем до музеят на Дубай, койтоо се намира в 180-годишната крепост Ал-Фахиди. Отправяме се към богатия крайбрежен квартал Джумейра (Jumeirah) и прекрасната джамия Джумейра. На път за искуствения остров The Palm-Jumeirah, спираме за снимки пред 7-звездния хотел Бурдж ал Араб(Burj al Arab). Минаваме покрай новият луксозен квартал Dubai Marina,...." там до кокото са ми казвали има уникалнинеща и стига да се пазариш ще си купиш невероятни неща на доста изгодни цени.

    ОтговорИзтриване