сряда, 11 април 2012 г.

Лято 2012 в ДИДИМ, Турция -9 нощувки -автобусна програма




11 дни / 9 Нощувки
18.05.2012 г. 27.05.2012 г. 05.06.2012 г. 14.06.2012 г. 23.06.2012 г. 24.08.2012 г. 02.09.2012 г. 11.09.2012 г. 20.09.2012 г. 29.09.2012 г.

Цена от : 611 лв
Почивки лято 2012 в Турция, ДИДИМ 11 дни / 9 нощувки

ДИДИМ
Дидим с Егейското крайбрежие стана един от най-забележителните курорти на Турция, привлекателен със своите дълги пясъчни плажове, ясно синьо море, слънце и чудно красиви плажове.
Сред всичко това е изключителното наследство от древността на древния елински град, в който се намират храмът на Аполон, храма на Посейдон с изображението на Медуза, която сякаш зорко бди над античния град. Античният град Милетос е само на няколко километра.

През VI в. пр.н.е. Дидим се е явявал място за поклонения на Аполон Дидимски, в чест на който бил издигнат величествен античен храм. През 1991 г градът получил названието "Дидим", което в превод означава "близнаци", и заел достойно място сред водещите курортни зони на Турция. Съвременен Дидим, разположен на полуостров, граничи с провинция Mugla и залива Akbuk. Това е идеално място за любители на екстремните спортове и плажния отдих. Дидим не е голям, но е богат на исторически паметници, което позволява приятно да разнообразите почивката си. Главната забележителност на Дидим е колоната на светилището на Аполон, съхранена до наши дни. Това е един от най-величествените храмова на Елинската цивилизация. Недалеч от храма се намират руините на стария стадион, където са се провеждали ритуали и състезания. Посещението на още два древни града - Приен и Милет - отлично допълва вашето запознанство с античния свят. Както във всеки друг курорт и тук има множество барове, ресторанти, рибни таверни, дискотеки и развлекателни центрове, болшинството от които е разположено по крайбрежната част. Вечер можете да посетите дискотека "Медуза" - една от големите дискотеки в тази област или да поседнете в някое от кафенетата и да се полюбувате на красивия залез.


ПОЧИВКИ ЛЯТО 2012 В ДИДИМ - 9 НОЩУВКИ!
Програмата се осъществява при събрани минимум 30 туриста.
/ При по малко хора се предлага вариант със 7 нощувки или възстановяване на сумата/

ПРОГРАМА
1`ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София ст. "Васил Левски" - малък мост, 15.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход.

2`ри ден до 10`ти ден
Рано сутринта пристигане в ДИДИМ . След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел. Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на туроператора.

11`ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

12-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, автогара юг, София ст. "Васил Левски" - малък мост

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:

  • Транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт на туроператора - в автобусите се предлагат - вода или нат. сок, чай, кафе;;
  • 9 нощувки в избрания хотел на съответната база в ДИДИМ;
  • медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /;
  • магистрални и фериботни такси;
  • изпращане от представител на туроператора при отпътуването на автобусите от София и Пловдив;
  • обслужване от представител на туроператора през цялото време на пътуването.
  • обслужване на местó в Турция от представител на фирмата партньор на туроператора .


УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ!
1. Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
2. Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща по съответната дата на стандартните цени!
3. Всеки турист който резервирал и заплатил пакет за ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума!


ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ лято 2012!
1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло!
5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на туроператора.
6. Туроператорът може да извърши замяна на хотела с такъв от същата или по-висока категория в същия курорт без промяна на общата цена заплатена от ПОТРЕБИТЕЛЯ, в случай на дублирана резервация, затваряне на съответния хотел, нежелание в последния момент хотела да приеме туристите.
7. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от туроператора се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
8. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
9. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
10. Всички деца имат седалка в автобуса!

Туроператорът има сключена Застраховка “ Отговорност на тутоператора” по смисъла на чл.42 от Закона за туризма, полица № 3405081200R00095 г. на TBIH BULSTRAD Vienna Insurance Group
 ХОТЕЛИ:



THE HOLIDAY RESORT - 4 * - цена от 532 лв.
BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT - 5 *  - цена от 711 лв.
DIDIM BEACH RESORT & SPA ELEGANCE - 5 *  - цена от 659 лв.
CLUB TARHAN - HV1  - цена от 665 лв.
VENOSA BEACH RESORT & SPA - 5 *  - цена от 2222 лв.
PALM WINGS BEACH RESORT - 5 *  - цена от 695 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар