понеделник, 27 юни 2011 г.

ГРАНД ТУР КИТАЙ

Период:Петък-08.07.2011 - 19.08.2011
Продължителност:13 дни/12 нощи
Цена:1663 лева + 451 евро самолетен билет с летищни такси
Гарантирани дати:29.07.2011;05.08.2011;
12.08.2011;14.08.2011;19.08.2011
Ден 1. Полет през Москва за Пекин с авиокомпания “Аерофлот”. Излитане с полет SU 172 в 12:30 от летище София, Терминал 2, кацане в 16:25 на Международно летище Шереметьево 2 в Москва.Излитане с полет SU 571 от Москва,кацане на следващия ден на Международно летище Пекин в 09.50 сутринта следващия ден.
 Ден 2. Пекин.Посрещане на Международното летище в Пекин.Среща с руско говорящ екскурзовод.Трансфер до хотел 4*. Настаняване в стандартна стая. Празнична вечеря„Кулинарните традиции на Китай” в традиционен ресторант със знаменитата патица по пекински.
 Ден 3. Пекин.Закуска в хотела.Екскурзионна програма:разходка до Великата Китайска стена в района Бадалин (намиращ се на 60 км от Пекин).Обяд в извънградски китайски ресторант(китайска кухня).Екскурзионна програма:посещение на Летния императорски дворец(парк Ихъ юен) и Олимпийския комплекс –стадион “Гнездото” и “Водния куб”(външно разглеждане на обектите).Връщане в хотела. Свободно време.По желание срещу допълнително заплащане - посещение на Пекинската опера или цирк.
 Ден 4. Пекин.Закуска в хотела.Екскурзионна програма:посещение на Площада на Небесното спокойствие Тиенанмън и Зимния императорски дворец(Музея Гугун).Обяд в китайски ресторант(китайска кухня). Екскурзионна програма: посещение на Храма на небето(Тиен Тан) и пазара Яшоу, предлагащ множество дрехи, сувенири, коприна и др.Трансфер до жп гара. Придвижване до гр. Сиан с нощен влак (4-местно купе).
 Ден 5. Сиан.Пристигане на жп гара в древната столица на Китай гр. Сиан. Среща с рускоговорящ екскурзовод.Трансфер до хотел 4*. Настаняване в стандартна стая. Закуска в хотела. Обяд в китайски ресторант (китайска кухня).Екскурзионна програма:посещение на Древната градска стена, историческия музей или градския парк.Вечерна пешеходна разходка по старинната антикварна улица Венхуадзъ.Връщане в хотела. Отдих и свободно време.
 Ден 6. Сиан .Закуска в хотела.Екскурзионна програма:Посещение на неолитното селище Банпо и Теракотената армия.Обяд в китайски ресторант (китайска кухня) . Екскурзионна програма:посещение на Голямата пагода на дивата гъска.Вечеря “Банкет с пелмени” – традиционно ястие за провинция Шаанси.Връщане в хотела.Свободно време.
 Ден 7.Сиан – Лоян.Закуска в хотела.Трансфер до жп гара. Придвижване  с експресен влак до гр. Лоян .Пристигане в гр. Лоян. Среща с рускоговорящ екскурзовод.Обяд в китайски ресторант(китайска кухня). Екскурзионна програма:посещение на Храма на Белия кон Баймаси (външно разглеждане на обекта)  и храмовите пещери Лунмен.Трансфер до хотел 4*. Настаняване в стандартна стая.Вечеря в китайски ресторант (китайска кухня).
 Ден 8. Лоян – Шаолин. Закуска в хотела.Екскурзионна програма:посещение на манастира Шаолин и горската пагода Талин.Обяд в китайски ресторант (китайска кухня).Срещу допълнително заплащане –демонстрация на майстори на Ушу.Връщане в гр. Лоян.Вечеря в китайски ресторант(китайска кухня).Трансфер до жп гара.Отпътуване с влак до гр. Суджоу.
 Ден 9. Суджоу.Пристигане на жп гара в „Китайската Венеция” – гр. Суджоу. Среща с рускоговорящ екскурзовод.Обяд в китайски ресторант (китайска кухня). Екскурзионна програма:посещение на класическите градини в града – Градината на чиновника и градината на рибаря, както и музея на коприната.Трансфер до хотел 4*. Настаняване в стандартна стая.Свободно време.
 Ден 10.Ханджоу.Закуска в хотела.Отпътуване за гр. Ханджоу. Екскурзионна програма с включен обяд в китайски ресторант (китайска кухня):Разходка с катер по живописното езеро Сиху. Посещение на Манастира Линин, пагодата на шестте хармонии и музея на чая с дегустация на най-добрия сорт зелен чай.Трансфер до хотел 4*. Настаняване в стандартна стая.

 Ден 11.Ханджоу – Шанхай.Закуска в хотела.Отпътуване за гр. Шанхай.Пристигане в Шанхай. Трансфер до хотел 4*. Настаняване в стандартна стая. Екскурзионна програма с включен обяд в китайски ресторант(китайска кухня):посещение на Градината на радостта Ю, Храма на Нефритения Буда,телевизионната кула и историческия музей на Шанхай.Самостоятелна разходка по пешеходната улица Нанкинлу.
 Ден 12. Шанхай.Закуска в хотела.Свободен ден.
 Ден13. Шанхай .Закуска в хотела.Трансфер до Международно летище Пудонг в Шанхай за полета до България, пристигане на летище София, терминал 2.
Пакетна цена на екскурзия в сборни групи в български лева на турист: 
Категория хотел
Легло в дв. стая
Ед. стая
Доп. легло
****
1663,00
2040,00
1663,00
  • Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещение на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълният обем на предоставените услуги. 
  • Туристическите групи, в които вземате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати.
  • Цените се потвърждават при конкретна резервация.
  • Посочените цени са валидни при минимум 2 туристи.
  • По време на ежегодния фестивал в гр. Лоян в периода от 01.04. до 08.05.2011 г. е възможно доплащане в размер на 55 лв. на човек.
 По ваше желание фирмата предлага настаняване в хотели категория 2 – 5 звезди и туристически услуги в  други градове на Китай. Цените на самолетни билети за интересуващите ви дати на пътуване са на база запитване.

Пакетните цени включват:
  • Нощувки в хотели категория 4*, съгласно програмата (стандартна стая)
  • Транспортно обслужване с автобус, съгласно програмата
  • Билети за влак съгласно програмата, както следва Пекин – Сиан, Сиан – Лоян, Лоян – Суджоу
  • Трансфери съгласно програмата
  • Екскурзоводско обслужване на руски език по време на екскурзии
  • Хранене съгласно програмата
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години застраховката се доплаща)
  • Входна виза тип “L” за български граждани. Фирмата извършва цялата процедура по полагане на входни китайски визи.

Пакетните цени НЕ включват:
  • Самолетни билети  София – Пекин и Шанхай - София.
  • Полетът се извършва с авиoкомпании: Aeroflot.
  • Цена на самолетните билети от 451 евро с всички такси включени. По желание на клиента има възможност за пътуване и с други авиокомпании. 
  • Допълнителни екскурзии по желание    
  • Разходи от личен характер

Няма коментари:

Публикуване на коментар