понеделник, 20 юни 2011 г.

СЛОВЕНИЯ-- ХЪРВАТИЯ- СЪРБИЯ- ИТАЛИЯ -02.09.2011– 06.09.2011-430лв

София-Загреб-ТермеЧатеш-Любляна-Блед-Триест-
Постойна яма-Белград-София

Автобусна програма 5 дни / 3 нощувки
02.09.2011– 06.09.2011
 ДЕН ПЪРВИ.02.09.2011.Петък.София– Загреб– Терме Чатеш
В 19.00ч. отпътуване от София (храм паметник„Александър Невски” от страната на ул. Оборище) с комфортен, лицензиран автобус за Сърбия. Кратки почивки с възможност за вечеря по пътя. Нощен преход.
ДЕН ВТОРИ. 03.09.2011.Събота.Загреб.Сутринта пристигане в Загреб. Туристическа програма в столицата на Хърватия с разглеждане на Горни и Долни храд,Катедралата, църквата „Свети Марко”,Парламента, „Железния път” и... Отпътуване за Словения. Настаняване в хотел TERMEATEZ– 3* www.terme-catez.si на границата с Хърватия.Свободно време. Ще имате възможност да се поглезите в СПА центъра на комплекса или да релаксирате в някой от басейните с топла минерална вода. Вечеря. Нощувка.
ДЕН ТРЕТИ. 04.09.2011.Неделя.Любляна и Блед. Закуска. Възможност за целодневна почивка или целодневна екскурзия до Любляна и Блед.Невероятната столица на Словения,на двата бряга на река Любленица(приток на Сава) е разположена в подножието на един от най-красивите европейски замъци,Блед – в полите на Алпите край едноименното езеро, е сред най-красивите места на континента.
Вечеря. Нощувка.
ДЕН ЧЕТВЪРТИ. 05.09.2011.Понеделник-неработен ден.Постойна яма и Триест.Закуска.Възможност за целодневна почивка илицелодневна екскурзия до Постойна яма– най-голямата пещера в Европа спътешествие със специален влак в нея исветовния град Триест – град с австрийскотяло, славянско сърце и романски дух.
Вечеря.Нощувка.
ДЕН ПЕТИ. 06.09.2011.Вторник-неработен.Белград.Закуска. Възможност за сутрешни СПА удоволствия. Отпътуване за България в 11 ч. По възможност при благоприятно и бързо преминаване на границите и автобусна обиколка на Белград с разглеждане забележителностите на сръбската столица. Пристигане в София късно вечерта.
ІІ.Пакетните цени включват:
    -транспорт с  лицензиран автобус, оборудван с климатик, TV, минибар и кафе машина;
    -екскурзионна програма в Загреб и - по възможност, Белград;
    -3 нощувки със закуски и вечери в Словения - хотел TERME СATEZ - 3*, www.terme-catez.si;
    -в хотела – безплатно ползване на открит и закрит басейн,
    -в „термалната ривиера” - 2 безплатни входа на ден за лятната ИЛИ 1 безплатен вход на ден (за 3 часа) за зимната „термална ривиера”
    -медицинска застраховка за периода на пътуването с Асистанс и покритие 10 000 ЕВРО;
    -пътни и магистрални такси;
    -професионално екскурзоводно обслужване по целия маршрут.


ІІІ.Пакетните цени НЕ включват:
    -лични разходи;
    -напитките по време на вечерите;
    -целодневна екскурзия до Любляна и Блед (Словения): 20 ЕВРО на човек при минимум 20 желаещи (деца до 12 г. заплащат 50%).
    -целодневна екскурзия до пещерата Постойна яма(Словения) и Триест(Италия): 25 ЕВРО на човек при минимум 20 желаещи (деца до 12 г. заплащат 50%).
    -входни такси на посещаваните обекти:- вход за Постойна яма – около 20 ЕВРО на човек – резервира се при записване, тъй като се изисква предварителна групова резервация.
IV.Общи условия:
    -Екскурзията се провежда при 40 записани туристи!           
    аплащане:
    • 50 % от  пакетната цена при записване,
    • доплащане-14 дни преди датата на отпътуване.  
    -СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 10 дни преди датата на отпътуване;
    -Необходими документи: лична карта или международен паспорт, с 6 (шест)- месечна валидност от датата на отпътуване.
    ри пътуване на непълнолетни лица до 18 години без родители или само с един родител, спорeд новите изисквания на Хърватия - съгласно чл. 8 на закона за чужденците на Р Хърватия, се изисква същите да притежават нотариално заверено разрешение за пътуване (декларация). Разрешението трябва да бъде на български език (оригинал и копие) и в превод на хърватски или на английски език (оригинал и копие)!!!
    -Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната.
    -Фирмата не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до държавите, през които се пътува , поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини
    -Фирмата си запазва правото да промени цената в случай на драстично увеличение цената на горивата и др. (13.06.2011 г)


Няма коментари:

Публикуване на коментар