вторник, 7 юни 2011 г.

Хърватия–Дубровник- Будва 2011 449 лв.

ЕКСКУРЗИЯБЕЗ НОЩЕН ПРЕХОД
ПРОГРАМА
ДЕН 1.Отпътуванев 6.00 ч. по маршрут София -Белград - Загреб.Пристигане вечерта. Настаняване в хотела. Нощувка.
ДЕН 2.Закуска. Отпътуване за Плитвице рано сутринта. Този ден имате възможност да се насладите на красотите на Националния парк “Плитвице”, който е под егидатана ЮНЕСКО и е известен с 16-те си езера,всяко на различно ниво, съединени чрез серия от каскадни водопади, най-високият от които е 76 метра. Заобиколен от гъсти гори, Националният парк на Плитвице е природен феномен. Отпътуване за Дубровник.Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 3.Закуска.Обиколка на стария град на Дубровник.Основан от римляните преди 1300 години,Дубровник е един от най-посещаваните от туристи градове, със своите площади с мраморна настилка, калдъръмени улици,къщи с кули, църкви, дворци, фонтани и музеи. Имате възможност да разгледате Двореца “Спонза”, Двореца на Ректор,Църквата “Св.Влах”, Францисканския манастир. Предлагаме разходка по“Страдун” – красива пешеходна променада на Дубровник. Свободно време.Вечеря.Нощувка.
ДЕН 4.Закуска. Екскурзия до Черна Гора с посещение на Котор и Будва. Котор е разположен в най-красивия залив на Адриатика – Которския, старинен град-крепост, който е обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство.Пешеходна обиколка из средновековния град и разглеждане на църквите „Свети Николай Чудотворец“, Света Мария”,Католическата катедрала "Свети Трифон", Часовниковата кула. На 39 км на юг се намира Будва - най-известният морски курорт на Черна гора, потънал в магнолии и олеандри, запазил средновековното си очарование и романтика. Разглеждане на църквата "Св. Троица", Цитаделата,крепостната стена. Старинните  улици и къщи са приютили съвременни магазини,барове, кафенета - места за отмора в приятна обстановка. Нощувка в района на Будва.
ДЕН 5.Закуска. Рано сутринта отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:транспорт с лицензиран автобус, 1 нощувка със закуска в Загреб, 2 нощувки със закуски и вечери Дубровник, 1 нощувка със закуска в Будва, обиколка на стария град на Дубровник, екскурзия до Черна гора с посещение на Будва и Котор,посещение на Национален парк „Плитвице”,водач от агенцията, медицинска застраховка.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:входни такси за посещение на музеи и други обекти, разходи от личен характер.
ДОПЛАЩАНИЯ:единична стая – 119 лв.
ОТСТЪПКИ:дете до 12 г. в двойна стая с двама възрастни- 10% отстъпка от пакета.



Няма коментари:

Публикуване на коментар