петък, 3 юни 2011 г.

СПА предложение в Турция ПОГЛЕЗЕТЕ СЕ В ПОЧИВНИТЕ ДНИ .... Цена:345 лв. - 5 дни- 3 нощувки

Дата:21.09.2011
Ден първи.Отпътуване от София - в 21:00, от другите градове –по желание и  с обаждане във фирмата.
Ден втори.Пристигане в хотел Adrina Thermal 5*. Комплексът разполага с минерални извори, чиято вода извира с 64 градуса по Целзий и притежава чудотворни лековити способности. В хотела на разположение на гостите са още: фитнес, сауна, парна баня, джакузи,термален басейн с минерална вода (около40 градуса), детски закрит басейн, отделен закрит басейн само за жени, SPA&wellness център, открит басейн с детска секция,фризьорски салон, ресторант, кафене с богато меню от интернационални и местни ястия и десерти. Удоволствията за Вас не спират дотук, по всяко време можетеда се насладите на релаксираща вана в стаята си с течащата минерална вода в стаите на хотела. Стаите разполагат с LCD телевизори със сателитна телевизия,директен телефон, мини бар (допълнително заплащане), 24 часа румсервиз с определено меню ( допълнително заплащане), баня свана, централен климатик и много други екстри. Вечеря ( от 19:00 до 21:00ч).Нощувка.
Ден трети. Закуска.Свободно време за отдаване на спа удоволствия или по желание – допълнителна екскурзия срещу заплащане.. Връщане в хотела. Вечеря( от 19:00 до 21:00ч). Нощувка. 
Ден четвърти.Закуска.Свободно време за отдаване на спау доволствия или по желание – допълнителна екскурзия.  Връщане в хотела. Вечеря( от 19:00 до 21:00ч). Нощувка. 
Ден пети.Закуска.Отпътуване за България. На връщане се спира в легендарната Троя, една от най-посещаваните и интересни туристически дестинации в света. Хиляди туристи годишно идват тук, за да видят къде са се сражавали прочутите герои от войната.Възстановен е прословутият Троянски кон на мястото, където някога е бил разположен град Троя. Преминаване през Дарданелите с ферибот. Следва престой в гр. Одрин - отбиване за пазар в супермаркетите Кипа, Мигрос и посещение на българските църкви в Одрин. Пристигане в София около 23:00.
В цената са включени:3 нощувки в хотел Adrina Thermal & SPA 5* на база закуска и вечеря-Adrina Thermal & SPA - 5 * -http://www.adrinahotel.com - Гюре, Едрeмит; транспортс лицензиран автобус ;медицинска застраховка; представител от ТА по време на пътуването и престоя ; всичкитакси (фериботни, магистрални, митнически).
В цената НЕ са включени:
  • Еднодневна екскурзия до гр. Айвалък и о-в Джунда - 10 евро (65 км от Гюре)
  • Възможност за посещение на Аква парк в близост до хотела - 10 евро
  • Полудневна екскурзия до Асос - 15 евро
  • Екскурзия до Троя - 10 евро
  • Търговски центрове в гр. Акчай и гр. Едрeмит - 5 евро
Валута в Турция– турска лира - курс лира/лев 1:1 Екскурзията се провежда при минимум 40 записани турсита. Срок на уведомяване 7 дни преди заминаване.




Няма коментари:

Публикуване на коментар