четвъртък, 21 юли 2011 г.

СИЦИЛИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

28.10.– 01.11.2011
                     Полет от София
28.10.11/петък/.Заминаване от летище София с чартърен полет . Посрещане на летището в Катания от представител на фирмата – партньор.Трансфер до избрания от вас хотел,настаняване. Свободно време.Нощувка.
29.10.11/събота/.Закуска.Свободно време. Възможност за плаж или допълнителна екскурзия – до вулкана Етна,един от действащите вулкани .Той е най-високият в Европа – 3350 м. Районът е превърнат в парк, с различни животински и растителни видове. Вечерта можете да се разходите до Таормина, един от най-известните курорти в Сицилия.Нощувка.
30.10/неделя/.Закуска.Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия до Сиракуза – интересен с древногръцката си история, култура,архитектура. Известен и с факта, че тук е роден Архимед. Нощувка.
31.10/понеделник/.Закуска.Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия до Агридженто, известен с долината на храмовете,където се пазят монументи от гръцко и римско време . Нощувка.
01.11.11/вторник/.Закуска.Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за обратен полет Катания –София .
Пакетните цени включват : самолетен билет София – Катания - София;   трансфери летище – хотел – летище;   4 нощувки хотел по избор при съответната база на изхранване;  представител на фирмата по време напътуването; медицинска застраховка Assistance.
Пакетните цени не включват:
·  летищни такси – 90 евро към (подлежат на препотвърждение); задължително се заплащат
· допълнителни екскурзии – заявяват се и заплащат при покупка на пакета.
***Можете да пътувате с лични карти!
***Деца от 0 – 2 г.пътуват безплатно. Необходимо е при резервация да се подават имената,както са по документ. Задължително е детето да притежава задграничен паспорт!Ако детето пътува с единия от родителите,необходимо е копие от нотариално заверена декларация за граничните власти!

Няма коментари:

Публикуване на коментар