четвъртък, 9 октомври 2014 г.

Нова Година в Загреб през 2014 - 2015

Нова година в Загреб
с посещение на Белград
29.12.2014 – 02.01.2015
 5 дни / 3 нощувки
Цените са на човек в лева.
Хотел Алегра
Човек в двойна стая-380 лева
Трети възрастен в двойна стая- 240 лева
Единична стая – 540 лева
Цената включва:
  • 3 нощувки със закуски в хотел Allegra 4*, Загреб
  • Общинска такса
  • Обзорен тур на Загреб с професионален екскурзовод на български език
  • Обзорен тур на Белград с професионален екскурзовод на български език
  • Транспорт с луксозен автобус
  • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро
  •  Водач от България
 Цената не включва:
  • Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела 145 лв. (заплаща се по желание)
  •  Екскурзия до Любляна – 36 лв. (заплаща се по желание и при минимум 20 записани туристи)
  • Лични разходи
Условия за записване:депозит  120 лв. при резервация; доплащане до 09.12.2014 г.
Условия за анулация:до 30.11.2014 г. – без неустойка;до 09.12.2014 г. – 120 лв. на турист;след 09.12.2014 г. – 100% от стойността на резервацията.
Минимален брой клиенти:програмата е 100% гарантирана.
ПРОГРАМА
Ден първи.29.12.2014 . София – Загреб.Отпътуване от София за Загреб в 21.00 часа от автогара Сердика.
 Ден втори.30.12.2014 . Загреб.Пристигане в Загреб.Обзорен тур на Хърватската столица.Настаняване в хотела. Свободно време.Нощувка.
 Ден трети.31.12.2014 . Загреб или Любляна.Закуска.Свободно време в Загреб или екскурзия до Любляна (завръщане в Загреб в ранния следобeд).Честита Нова година!Нощувка.
 Ден четвърти.01.01.2015. Загреб.Закуска. Свободно време. Нощувка.
 Ден пети.02.01.2015 . Загреб – Белград – София. Закуска.Отпътуване за София. По пътя – обзорен тур на Белград с екскурзовод на български език и свободно време. Пристигане в София около полунощ.
ArcotelAllegra4*, Загреб-http://www.arcotelhotels.com/en/allegra_hotel_zagreb/. ХотелAllegra 4* е перфектното решение за Вашето пътуване по бизнес или на екскурзия.Разположен е в сърцето на Загреб в типичен средиземноморски дух.Лобито има форма на атриум, където можете да се отпуснете на спокойствие.Стаите са комфортни, уютни и функционални. Ресторант- предлага най-доброто от средиземноморската кухня. Местоположение - Allegra4* се намира на 10-15 минути пеш от централния площад. Около хотела има множество барове,магазини, ресторанти. Централната гара на Загреб се намира само на 200 м, а централната автогара е на 800 м. Пред хотела има спирка на градския транспорт.Всички забележителности на града са в непосредствена близост до хотела.Бар Joe-Барът на хотел Allegra 4* е много популярно място за срещи в Загреб – за кафе или  вечерна среща с приятели с най-добрите коктейли и приятна музика за най-доброто Ви настроение.Терасата на бар Joe – можете да изпиете кафето си и на приятната тераса, където пушенето е позволено.В Бара
има безжичен интернет.Ресторант Radicchio-В приятната атмосфера на ресторанта на хотел Allegra 4* ще откриете на-доброто от средиземноморската кухня, която ще задоволи всичките Ви сетива. Менюто винаги е със специалитети с най-високо качество.Тук е мястото,където всяка сутрин се сервира обилна и вкусна закуска за Вашето добро начало на деня.Конференции и срещи - Allegra4* има 3 конферентни зали, които могат да бъдат конфигурирани по различен начин.Обзаведени са с всичко необходимо, а отлично обученият персонал ще Ви помогне да организирате своя семинар, конференция или бизнес среща.Уелнес център-На шестия етаж е разположен център за релакс. Оборудван е с фитнес, топки за пилатес, тежести, 3 хидромасажни вани,финландска сауна, зона за почивка,масажи. Уелнес центърът  е безплатен за ползване от гостите на хотела, като само масажите се заплащат.Стаите - Allegra4* има 151 стаи, обзаведени с всичко необходимо и оборудвани с най-модерни технологии – DVD, телевизор с плосък екран, високоскоростен интернет,преносима масичка.Стандартните стаи са с големина 22 кв.м, разположени на първите 3 етажа , и имат следните екстри:Баня с тоалетна; Сешоар;Телефон;Телевизор;DVD;Мини-бар;Преносима маса;Климатик.Хотелът предлага още делукс, супериор стаи и апартаменти, както и стаи за хора с двигателни затруднения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар