понеделник, 1 юли 2013 г.

ДУБАЙ - ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 2013

Златнавъзраст 55+ и приятели!


Достижимлукс и незабравими спомени!
ГАРАНТИРАНОЗАМИНАВАНЕ: 05.11 - 11.11.2013!

ПРОГРАМА

Ден първи. 05.11.Излитане от летище София за Дубай в 00:00 ч.Пристигане на летище Шаржа в 07:20 ч. Посрещане от фирмата партньор.Обзорна обиколка на Дубай(включена в цената с екскурзовод на български език).Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя.Това са първите впечатления от града на светлините,  на най-високата сграда в света (БуржКхалифа)и на луксозния хотел в света (Бурж ал Араб).Екскурзията ни започва от богатия крайбрежен квартал Джумейра (Jumeirah)и прекрасната джамия Джумейра.На път за искуствения остров The Palm-Jumeirah спираме за снимки пред 7-звездния хотел Бурж ал Араб(Bur jal Arab).Минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina,небостъргачите по булеварда Шейх Зайед(Sheikh Zayed Road), най-големия мол -Dubai Mall(продължителност 4-5 часа). Настаняване в хотела.
Допълнителна екскурзия:19:30 Вечеря на арабска галера – 50 евро (2 часа на арабската галера)
Нощувка.
Ден втори. 06.11.Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзии.
Допълнителна екскурзия:13:00 ВИП Дубай с яхта – 55 евро (2 часа на яхтата)
Допълнителна екскурзия:19:00 Открития пазар на Дубай и вечеря – 30 евро. Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника, дрехи,обувки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари и ще може да си купите множество продукти, след като сте се пазарили. Мястото , където може даси купите изгодно сувенири и да опитате истински плодов фреш. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети(без напитки).
Нощувка.
Ден трети. 07.11.Закуска.Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия:16:30 Бурж Кхалифа и Дубай Мол-заявява се преди тръгване – 50 евро (часът на тръгване може да бъде променен в зависимост от часа на посещение на обсерваторията)
Нощувка.
Ден четвърти . 08.11. Закуска.Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия:19:30 Коктейл– 90 евро / Вечеря– 160 евро в BURJ AL ARAB 7*
Нощувка.
Ден пети. 09.11. Закуска.Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия:15:00-Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле,рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни.
Нощувка.
Ден шести. 10.11.Закуска.
Допълнителна екскурзия:09:00 Абу Даби – 55 евро (с екскурзовод на български език) Абу Даби -столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизан в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре( 15 мин. преди молитвите, джамията е затворена за туристи). Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village),откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят
ни минава и през луксозния  хотел Emirates Palace(фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил.Свободно време за кафе или вечеря в Марина мол (Marina Mall).На връщане посещаваме Yas Island-мястото,където се провежда Формула 1. Снимки и пред уникалния комплекс Ferrari World.
Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Ден седми. 11.11.Освобождаване на хотела в 12:00. Обзорна обиколка на Шаржа(включена в цената, с екскурзовод на български). Шаржа е определена като културната столица на арабския свят. Тя получи този статут през 1998 г. от ЮНЕСКО във  връзка с целенасочени усилия към запазване на арабско изкуство, култура,традиция и наследство.Започваме с разходка по AlBuhairaCorniche–прекрасен парк покрай лагуната , навлизаща в града, снимки на величествената джамияАл Нур(Al Noor).Минаваме и покрай крепостта на Шаржа (Sharjah Fort),бившата резиденция на управляващото семейство,първоначално построена през 1820 г. Турът продължава с разходка до интересния пазар Blue Souq, развлекателно-културния център Al Qasbah, експоцентъра и лагуната, където се провежда световно първенство за бързи лодки.
Трансфер до летището в Шаржа за полета  до София в 20:00 ч. Пристигане на летището в София в 23:20 ч.

Настаняване в 3* хотел в Дубай – Dream Palace или подобен.

Дата
На човек в двойна стая
Единична стая
За доп. легло
Дете до 09,99 - без доп. легло
05.11.2013
699евро
 1368 лв.
879 евро 1720 лв.
699 евро 1368 лв.
599 евро 1172 лв.

Настаняване в 4*хотел в Дубай – Belvedere Court или подобен.

Дата
На човек в двойна стая
Единична стая
За доп. легло
Дете до 09,99 - без доп. легло
05.11.2013
769 евро
1504 лв.
1049 евро 2052 лв.
769 евро 1504 лв.
669 евро 1308 лв.

Пакетните цени включват:

  • Самолетен билет София -Шаржа- София с включени летищни такси

  • Трансфер летище-хотел-летище
  • 6 нощувки със закуски в избрания от вас хотел в Дубай
  • Обзорна обиколка на Дубай с български екскурзовод
  • Обзорна обиколка на Шаржа с български екскурзовод
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Пакетните цени не включват:

  • Виза – 65 евро
  • Лични разходи
  • Допълнителни екскурзии
Необходими документи при записване:
  • задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуването;
  • депозит в размер на 50% от сумата на човек;
  • доплащане до 30 дни преди заминаването;
  • цветно електронно копие на паспорта в JPEG формат;
  • цветно електронно копие на цветна снимка в JPEG формат.
Минимален брой за провеждане на програмата – 140 туриста.Срок за уведомление за несъбран брой –1 месец преди датата на пътуване.
Анулация:
В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
  • до 60 дни преди датата на отпътуване-  без неустойка;
  • от 59 дни до 31 дни-депозита
  • от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор

Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и/илипревозвача,както и на размера на летищните такси, като клиентите ще бъдат своевременно информирани!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ
БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ– 50 EUR
Посещение на най-високата сграда в света-светкавично бърз асансьор ще ви отведе за 124 секунди до 124-ти етаж.(продължителност 4 часа)
Програмата включва:транспорт от и до хотела;билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa;
разходка в Dubai Mall - аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани.

САФАРИ В ПУСТИНЯТА– 60 EUR
Начало:14:30-15:00ч. Тръгване от лагера: 20:00 Връщане в хотела :21:00-21:30
Ако желаете да се позабавлявате, това  е възможността, която вие не трябва да пропуснете!  Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня, за да изпитате  нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът  ще ви  отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята.Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята.Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва:транспорт от и до хотела, сърфиране по дюните,яздене на камили, временна татуировка с къна, наргилета, безалкохолни напитки,кафе и чай, вечеря на шведска маса,арабски танци

АБУ ДАБИ-ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ-55 EUR(мин.6 човека)
Тръгване:08:30ч. Връщане в хотела: 17:00 ч.
Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин., за да стигнем дотам.По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В.Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (
Heritage Village),откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и през луксозния хотел Emirates Palace,построен в типичен арабски стил. На връщане спираме за снимки и оригинални сувенири в увеселителния парк Ferrari World наYas Island-мястото,където се провежда Формула 1.
Програмата включва:транспорт от и до хотела,екскурзовод по програмата.
ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА-50 EUR
От хотела: 19:30 ч Отплаване:20:30 ч Връщане от круиз: 22:30 ч.
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е
възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай - от тунела Шиндага до Дубай.Програмата включва: двучасова разходка с галера, континентална вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, кафе и чай, транспорт от и до хотела.

ВИП ДУБАЙ С ЯХТА (мин.15човека)
Цена:55 EUR (дете05-11.99 год. - 45EUR)
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина(Dubai Marina),Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence),изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab.Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Продължителност:4 часа (2 часа от тях с яхта)
Минималенброй участници:15
Програмата включва:транспорт от и до хотела;разходка с яхта по маршрута;освежителни напитки и снакс на борда на яхтата.
BURJ AL ARAB 7*
Уникалната сграда на хотела е известна  в целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света.Хотелът  е построен на изкуствен остров,отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своя лукс.

SKY VIEW BAR(коктейл)-  На 27-мия етаж на луксозния хотел. Не се допускат лица под 21 год.
пакет„Коктейл” с автобус -90евро
Ценатае в евро на човек и включва:*транспорт от/до хотела с автобус;*достъп в хотел Бурдж ал Араб 7*;
*достъп до бара;*един коктейл (алкохолен).
Ресторант AL IWAN( вечеря) Намира се на ет.2 .Арабска кухня- морски дарове.
пакет„Вечеря” с автобус -160 евро дете 2-12 г-120 EUR
Цената е в евро на човек и включва:*транспорт от/до хотела с автобус;*достъп в хотел Бурдж ал Араб 7*;*достъп до ресторанта;*вечеря на блок маса (не са включени напитки).

Няма коментари:

Публикуване на коментар