вторник, 29 юли 2014 г.

МАЛДИВИТЕ - РАЯТ НА ЗЕМЯТА през 2014


МАЛДИВИ

13-ти – 22-ри  НОЕМВРИ 2014
13 ноември - Полет София - Истанбул в 21:25 с Turkish Airlines. Кацане в 22:40
14 ноември - Полет Истанбул - Мале в 01:10 с Turkish Airlines. Кацане в 12:00

Трансфери настаняване в избрания хотел
14- 21 ноември - Свободно време за плаж и релакс
22 ноември - Трансфер до летище и полетМале - Истанбул в 23:50 c Turkish Airlines.

Кацане в 05:30 на 22 ноември местно време. Полет Истанбул - София в 07:50 с Turkish Airlines.
Кацане в София в 09:05

Пакетната цена включва:
Самолетни билети на Turkish Airlines за полети София- Истанбул - Мале - Истанбул - София
7 нощувки на съответната база на изхранване в избрания хотел
Трансфер летище Мале - хотел - летище Мале
Наличните места в хотелите са на заявка –потвърждение!
Програмата се провежда при минимум 10 участника!

Допълнително се заплащат:
352 евро летищни и горивни такси (валидни към днешна дата – 28.07)

Пакетната цена не включва:
Разходи от личен характер
Допълнителни екскурзии

Начин на плащане:
Депозит от 50% при резервация и доплащане до 20 дни преди отпътуване.
Срокове за анулации и неустойки:
До 60 работни дни от датата на заминаване– възстановяване на 75% от общата сума
От 59 работни дни до 21 дни – възстановяване на 50% от общата сума
От 20 работни дни до деня на отпътуване – не се възстановява пълната сума по пътуването

Необходими документи:
Международен паспорт с  мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или
от двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

GANGEHI CLUB ROOM ****
СЪС ЗАКУСКА
ЦЕНА НА ЧОВЕК -  1329 евро
Стаите са с голяма веранда, климатик, вентилатор на тавана, хладилник и сейф.
Петзвездният хотелски комплекс Gangehi Island Resort е разположен в северната част на атола Ари. Разполага със СПА център и красив плаж с бял пясък. Стаите са разположени над водата, на плажа

SUN ISLAND RESORT & SPA ****
BEACH BUNGALOW-СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ-ЦЕНА НА ЧОВЕК - 1396 евро
Всяко бунгало е снабдено с балкон, сателитна телевизия, климатик и сейф.Луксозният хотелски комплекс Sun Island Resort & Spa предлага голям избор от заведения за хранене - от тайландса до италианска кухня. Съоръженията в Sun Island включват фитнес център и сауна, открит басейн и безплатен Wi-Fi.Комплексът се намира на 30 минути с вътрешен полет (колесен самолет). Хотелският комплекс осигурява трансфер включен в цената.

HOLIDAY INN RESORT KANDOOMA ****
BEACH VIEW VILLA    СЪС ЗАКУСКА-ЦЕНА НА ЧОВЕК -  1579 евро
Просторен интериор с бели дървени елементи, сателитна телевизия, душове на открито и закрито плюс всички други обичайни удобства, които бихте очаквали от курорт от световна класа.Получил името си от многобройните мангрови дървета, комплекс Holiday Inn Resort Kandooma се радва на красив изглед към Индийския океан и атола Южен Мале. Той предлага 6 заведения за хранене, шикозен инфинити басейн, обърнат към океана и безплатен Wi-Fi интернет.Хотел Holiday Inn Resort Kandooma е на 40 минути с моторна лодка от международно летище Мале. Той е заобиколен от световноизвестни места за гмуркане и сърф.Гостите могат да се насладят на тренировка във фитнес центъра или да побягат по алеята за джогинг, обикаляща острова. В СПА център Kandooma се предлагат тайландски масажи и процедури за тяло.

ROYAL ISLAND RESORT & SPA *****
GARDEN VILLA-СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ-ЦЕНА НА ЧОВЕК -  1641 евро
Всяко бунгало е снабдено    с балкон,    сателитна телевизия, климатик и сейф.Royal Island Resort & Spa е разположен    край плажа на малдивския остров Хорубаду. На Ваше разположение са 2 ресторанта, СПА център и богата гама от водни спортове и развлекателни дейности като гмуркане и круизи откриващи невероята гледка към залеза. Могат да се практикуват екстремни    спортове като водни ски и кайт сърфинг. Също така на разположение    са открит басейн, фитнес зала и тенис кортове.Всяко бунгало е снабдено    с тераса, сателитна телевизия, климатик и мини бар.

CHAAYA REEF ELLAIDHOO *****
BEACH BUNGALLOW-НА ALL INCLUSIVE-ЦЕНА НА ЧОВЕК -  1644 евро
Всяко бунгало е снабдено    с тераса, сателитна телевизия, климатик и мини бар.  Chaaya Reef Ellaidhoo заобиколен от палми и бели плажове, е част от островния рай на атола Alifu Alifu. Комплексът разполага с инфинити басейн и фитнес център.Спа център Azmaara предлага на гостите    индивидуални студиа за терапии и от релаксиращи масажи. За любителите на приключенията, хотелът организира ежедневни екскурзии за гмуркане до възхитителните рифове около кораловия атол Northern Ari.От международното летище Мале до него се стига с хидроплан или с моторна лодка. Разстоянието се взима за 25 минути с хидроплан, а с моторна лодка за 1,5 часа.

VELASSARU MALDIVES *****
DELUXEBUNGALOW СЪС ЗАКУСКА ЦЕНА НА ЧОВЕК-  1839 евро
Всяко бунгало е снабдено с тераса,телевизор и плеър, климатик и мини бар.Velassaru Maldives предлага луксозно настаняване на първа линия до брега. Хотелът предлага широка гама от водни и екстремни    спортове, както и круизи по залез.    Гостите могат да се насладят на отпускащи СПА процедури в павилионите над водата или да участват в занимания по йога. Съоръженията в хотелския комплекс включват 5 ресторанта, два плажни бара, фитнес център, тенис корт и библиотека. В целия комплекс има безплатен достъп до интернет.Velassaru Maldives се намира 25 минути с моторна
лодка от международно летище Мале.

LUX MALDIVES *****
BEACH BUNGALOW -ЦЕНА НА ЧОВЕК -  1869 евро СЪС ЗАКУСКА
Всяко бунгало е снабдено    с тераса с шезлонги, телевизор, климатик, вана и мини бар. Lux Maldives разполага със СПА център, фитнес зала и открит басейн. Той предлага луксозни стаи с открито разпределение, заобиколени от кристално чисти води и тропическа растителност. Той разполага с 6 заведения за хранене и съоръжения за водни спортове.Хотел Lux предлага 5-звездни стаи с директен достъп до плажа или лагуната. Стаите са обзаведени с мебели от тъмно дърво и разполагат с кът за сядане на открито. Те са с телевизор с плосък екран и шезлонги. За удобство на гостите са осигурени електрическа кана и минибар.В СПА центъра можете да се поглезите с релаксиращ масаж и козметични процедури. Хотел Lux разполага с игрална зала с билярд и дартс, както и с оборудване за караоке. В бизнес центъра можете да ползвате безплатен Wi-Fi интернет.Хотел Lux Maldives е на 30 минути с хидроплан от Международно летище Мале.

KURUMBA MALDIVES *****
DELUXEBUNGALOW-СЪС ЗАКУСКА-ЦЕНА НА ЧОВЕК- 2039 EUR
Всяко бунгало е снабдено стераса, сателитна телевизия, климатик, вана и мини бар.Kurumba
Maldives предлага прекрасни плажове с бял пясък и красиви кокосови палми на частен тропически остров в атола Северен Мале. Хотелският комплекс може да организира разходки с лодка за разглеждане на цветните коралови рифове. Комплексът разполага с два открити сладководни басейна, три тенис корта и фитнес център. Освен богатия избор от процедури, СПА центърът предлага шатра за йога практики и зала за релаксиране. Гостите могат да се включат в обиколките до околните острови, в риболовни разходки, както и в индивидуалните екскурзии, които се организират.Kurumba Maldives се намира на десет минути с моторна лодка от Международно летище Мале.

BAROS MALDIVES *****
DELUXE VILLA - ALL INCLUSIVE- ЦЕНА НА ЧОВЕК-2731 EUR
Всяка вила    е снабдено    с тераса    с шезлонги, климатик, телевизор, машина за кафе. Заобиколен от бистрите води на Индийския океан, хотел Baros Maldives предлага първокласни, луксозни помещения за настаняване, които разполагат със системи за домашно кино и собствени градини. Хотелът може да се похвали с 5-звездни фитнес съоръжения и спа център. Гостите могат да се поглезят в спа центъра на хотел Maldives Baros или да се насладят на водни спортове и йога в комплекса. Освен това хотелът предлага салон с библиотека и безплатен Wi-Fi интернет.В комплекса има изискани ресторанти и възможности за частни вечери и обеди с интернационални ястия. Баровете и салонът са идеални за вечерни коктейли.Хотел Baros Maldives е на 25 минути с моторна лодка от международно летище Мале.

ADAARAN PRESTIGE VADOO *****
WATERVILLA-ALL INCLUSIVE- ЦЕНА НА ЧОВЕК - 2811 EUR
 Всяко бунгало е снабдено с тераса,телевизор с плейър и саунд система, климатик,джакузи, мини бар и 24-часово обслужване от иконом.
Adaaran Prestige Vadoo предлага надводни вили със собствена хидромасажна вана, малък басейн и баня със стъклено дъно, през което се виждат морската флора и фауна. Осигурен е безплатен интернет достъп.Гостите на Adaaran Prestige Vadoo могат да се потопят в открития басейн или хидромасажната вана или да насладят на СПА процедури във вилата си. Има възможности за различни активности, като леководолазно гмуркане, гмуркане с шнорхел, риболов и тенис на маса. Съоръженията в комплекса включват ресторанти, бар и кафене.Adaaran Prestige Vadoo е на 8 км от международно летище Мале, което представлява около 15 минути път с моторна лодка.

LILY BEACH RESORT AND SPA *****
BEACH VILLA - ALL INCLUSIVE -ЦЕНА НА ЧОВЕК -3097 EUR
Всяка вила е снабдена    с тераса,    джакузи, климатик, мини бар, сейф, интернет, сателитна телевизия, система за домашно кино. Ол-инклузив хотелски комплекс Lily Beach Resort and Spa с 5 звезди се намира на остров Huvahendhoo. Предлага луксозни вили с безплатен достъп до Wi-Fi. Има също 2 открити басейна, център за гмуркане и 5 заведения за храна и напитки.Хотелски комплекс Lily Beach Resort се намира в южната част на атол Ари, който е с дължина от 600 метра и с ширина от 110 метра. Международното летище на Мале е на 25 минути с хидроплан. СПА център Tamara предлага подмладяващи терапии в СПА павилиони построени над водата. Съоръженията за отдих включват още фитнес център и тенис кортове. Комплексът предлага екипировка за гмуркане с шнорхел и има собствен коралов риф. Удобното местоположение на хотелския комплекс осигурява лесен достъп до още над 40 места за гмуркане.

или в тропическите градини.Предлагат се различни водни спортове. Могат да се организират обиколки за гмуркане с шнорхел и риболов. Гостите могат да наемат канута. Хотелският комплекс предлага и йога сесии на открито.Останалите удобства включват добре обзаведена фитнес зала, игрище за плажен волейбол и библиотека с книги и DVD.Хотелски комплекс Gangehi Island е на около 25 минути с хидроплан от международно летище Мале. Той е на 15 минути с лодка от Gangehi
Kandu - невероятно място за гмуркане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар