четвъртък, 15 август 2013 г.

Сърбия - Димитровград 2013

Димитровград - Сърбия

двудневна
Всяка събота при събрана група от 35 плащащи
Цена:128.00
Ден първи.Отпътуване от София в 7.00 по маршрут Калотина –Темски манастир. Манастирът е разположен на левия бряг на река Темщица, край селоТемска, община Пирот. След манастира продължаваме  за Пирот- посещение на Момчилова крепост и музея на Понишавието.Свободно време за обяд и пазар.Отпътуване за Димитровград и настаняване в хотел **. Вечеря. Нощувка.
Ден втори.Закуска.Отпътуване за Погановски манастир.Разглеждане на манастира и свободно време.Посещение на Суковски манастир. Връщане в Димитровград  - свободно време и по желание и срещу допълнително заплащане– организиран обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
Цената включва:
- транспорт с лицензиран  автобус;
- екскурзоводско обслужване;
- медицинска застраховка;
- нощувка със закуска;
-вечеря със сръбска музика на живо.
Цената не включва:- входните такси на посещаваните обекти;
- разходи от личен характер.
Примерно меню за вечеря:предястие- урнебес салата, луканка и кашкавал;сръбска мешана скара -плескавица – 0,150 гр.,бела вешалица(свинско филе- 0,150 гр.),пилешка пържола-0,150 гр.; шопска салата и прясно зеле с моркови;питки;десерт-торта.
Неограничена консумация на ракия по избор (дюлова,сливова, гроздова,крушова),сръбска бира, червено и бяло вино,негазирани и газирани сокове, фанта,кола, минерална и газирана вода .


Няма коментари:

Публикуване на коментар