понеделник, 30 юли 2012 г.

МАДРИД- ЗЛАТНА ИСПАНИЯ - Цена: 599 ЕВРО

ЗлатнаИспания - Мадрид
18.10.2012 -Отпътуване в 16.05 ч. от аерогара София за Мадрид с полет на Wizz Air. Пристигане в18.55 ч. в Мадрид. Трансфер до хотела.Настаняване в хотел Avant Aeropuerto****. Вечеря. Нощувка.
19.10.2012 - Закуска.Полудневна панорамна обиколка на Мадрид с автобус и екскурзовод на българскиезик: Гран Виа,  площад Испания, старияквартал от времето на Хабсбургите, Пласа Майор, площад Сибелес, Пуерта де Алкала,площад Колумб, Кастеяна, Пласа Кастиля.Свободно време. Вечеря. Нощувка.
20.10.2012- Закуска. Полудневна екскурзия до Толедо с екскурзовод на български език: Толедое един от най-старите градове в Европа,столица на три култури: христянска, мюсюлманска и еврейска. Пешеходна обиколка на града: Катедралата / отвън/,църквата "Санто Томе" със шедьовърана Ел Греко "Пограбението на дука наОргас", Синагогата, Манастира Сан Хуан де лос Рейес.  Вечеря. Нощунка.
От 21.10. до 24.10.2012 - Свободни дни на база закуска и вечеря в хотела. Възможност за допълнителни екскурзии.
25.10.2012 -Закуска. Свободно време. Трансфер от хотела до аерогарата за полет в 19.30 ч.до София с Wizz Air. Пристигане в  23.55 ч. вСофия.
Пакетна цена на човек в двойна стая: 599 евро
Пакетна цена на човек в индивидуална стая: 774евро
Цената включва:
- самолетен билет София -Мадрид - София на Wizz Air  с включени летищни такси;
- трансфер аерогара -хотел - аерогара в Мадрид:
- Полудневна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език;
- Полудневна екскурзия до Толедо с екскурзовод на български  език;
- 7 нощувки на полупансион / закускаи вечеря с включени вино и вода на вечеря /в хотел Avant Aeropuerto **** www.hotelaeropuertoavant.com
или подообен;
- медицинска застраховка.

Цената не включва:
-входни такси при обиколките на Мадриди Толедо.
- Допълнителни екскурзии.

Цена на допълнителни екскурзии /организират се при група от минимум 25 човека/:

1.Полудневна екскурзия до Ел Ескориал,построен по време на управлението на Филип Втори, като резиденция на испанските  крале, манастир и пантеон на кралскатафамилия. Посещение на манастира, двора със статуите на 4 евангелисти, двореца на Филип Втори, Пантеона  и Базиликата.
Продължителност: около 5 часа
Цена:50 евро
2. Целодневна екскурзия до Авила и Сеговия. Авила е един от най-старите испански градове,заобиколен от много добре запазена крепостна стена от 11 в., която превръща стария град в истинска крепост. Съхранява много романски църкви, готически дворции катедралата от 12 в., която също е укрепена. По време на обиколката се разглеждат: Катедралата / отвън /,романската  Базилина на Сан Висенте,Пласа Майор, църкавта на Йоан Кръстители манастира на Санта Тереса. Сеговия град е богат на исторически паметници, като сред тях изпъкват величествения римски акведукт от времето на Август, готическата Катедрала и внушителна сграда на старата крепост, бивша резиденция на кралете на Кастиля.
Продължителност: около 9часа
Цена без включен обяд:67 евро

3. Полудневна екскурзия до Аранхуес с посещение на Музея на кралската флотилия. Аранхуесе разположен на 50 км. от Мадрид на брега на река Тахо. В миналото място за почевка на кралете на Испания, достига своя разцвет по време на управлението на Борбоните през 18 в. Посещават се Кралския дворец с красиво декорираните салони, тронната зала на Исабел II, Порцелановия кабинет и красивите градини на Аранхуес, вдъхновили много поети, музиканти и художници. Посещение и на музея на кралската флотилия, който разполага с богата  колекция с впечетляващи плателни съдове, използвани от кралете за разходки по река Тахо. В музея има и платна на испанската школа.
Продължителност:около 5 часа
Цена 45 евро
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ
1.Условия за записване:Копие от лична карта или задграничен паспорт и 230 евро предплата при записването, доплащане: 20 дни преди обявената дата на тръгване.
В случай, че доплащането не е извършено в горепосочените срокове, вашият договор ще се счита анулиран и ще дължите на ТУРОПЕРАТОРА неустойки според условията за анулации.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от ТУРОПЕРАТОРА в рамките на 5 работни дни. Настаняването в хотели се извършва след 14.00 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч. в деня на отпътуване. Ако за заявената от Вас дата няма места в полета, Ви предлагаме най-близката възможна дата за пътуване.* Плащането се извършва в лева в брой или по банков път по курса на БНБ за деня.
2. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:
При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в този случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.
При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни такси и др.
При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.
3. Анулации и неустойки
3.1. В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
до 63 дни преди датата на отпътуване - без неустойка;
от 62 дни до 15 дни преди отпътуване: 230 евро;
от 14 до 0 дни: 100 %
* Имат се предвид работни дни.
4. Когато направи значителна промяна в някоя от съществуващите клаузи на договора, ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ за правата му по чл. 35 от Закона за туризма.
5. Рекламации във връзка с изпълнението на договора се правят в писмен вид само на място. Към рекламацията следва да бъде съставен и приложен тристранен протокол, подписан от ПОТРЕБИТЕЛЯ, ХОТЕЛА и ЧУЖДЕСТРАННИЯ ТУРОПЕРАТОР.
6. ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор съгласно чл. 42 от Закона за туризма с номер на застархователната полица за сключена задължителна застраховка "Отговорност на туроператор" - 37-00001131.

ЗЛАТНА ИТАЛИЯ - Цена: 499 + 25 EUR

ЗЛАТНА ИТАЛИЯ
Обиколен тур  със самолет и автобус и разглеждане на Рим,
Флоренция, Болоня,  Венеция,Верона, Милано, Сиена
Първи ден . Отпътуване в 06.00 ч. от аерогараСофия за Рим с полет на Wizz Air. Пристигане в 06.55 ч. Панорамна обиколка на Рим :Колизеума /отвън/ , площад " Капитолия", Римските и Императорските форуми,площад Венеция, фонтана "Треви",площад Испания, площад Навона, Пантеона,базиликата "Свети Петър", замъка Сан Анджели. Настанявяне в хотела.Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Втори ден
. Закуска. По желание - възможност за допълнителна екскурзия с разглеждане на Ватиканските музеи. Свободно време.Вечеря. Нощувка.

Трети ден.
Закуска. Отпътуване за Флоренция.Обиколка на Флоренция: църквата "Санта Кроче", площада на Синьорията с "Палацо Векио", Къщата на Данте, площадДуомо с Баптистерията, катедралата "Санта Мария дел Фиоре", Камбанарията на Джото, Понте Векио. Свободно време.Отпътуване за Монтекатини. Вечеря.Нощувка.

Четвърти ден
. Закуска. Отпътуване и разглеждане на Пиза - плащада на чудесата с катедралата,баптистерията и наклонената кула.Отпътуване за Лидо ди Йезоло.  По пътя разглеждане на Болоня: Фонтанът на Нептун, площад "Мажори" с базиликата" Сан Петронио", двети кули символ на града, Университета на Болоня, в който са учили Данте, Петрарка, Коперник.Пристигане в Лидо ди Йезоло. Вечеря.Нощувка.

Пети ден. Закуска. Обиколка на Венеция- площада и базиликата "Сан Марко",Двореца на Дожите / отвън /,пиацета "Сан Марко" със статуята на Сан Марко,Моста на въздишките и моста Риалто.Възможност за допълнителна екскурзия до Мурано и Бурано. Свободно време.Вечеря.Нощувка в Лидо ди Йезоло.

Шести ден. Закуска. Отпътуване за Милано.По пътя - разглеждане на Верона: площад Бра, Арена ди Верона /отвън/, къщата на Жулиета, площада Ербе, площада на Синьорията. Пристигане в Милано.Обиколка на града: замъка Сфорца, Миланската катедрала, пасажа "ВикторЕмануел II, операта " Ла Скала".Вечеря. Нощувка.

Седми ден .
 Закуска. Отпътуване за Рим.По пътя разглеждане на Сиена: Пиаца делКампо, Палацо Публикао, Катедралата.Пристигане във Фиумичино. Вечеря.Нощувка.

Осми ден.
Закуска.Трансфер от хотела до аерогарата. Отпътуване в07.25 ч. за София с полет на Wizz Air. Пристигане в 10.25 ч. в София.
Дати на отпътуване: 4.10.2012 г; 11.10.2012 г.; 18.10.2012 г.
Пакетна цена на човек в двойна стая: 499 евро
Доплащане за индивидуална стая: 155 евро
Намаление на трети човек на допълнително легло и на дете от 2 до 12 г: 20 евро
Цената включва:
- самолетен билет София -Рим – София;
- летищни такси;
- транспортс автобус по целия маршрут;
- 3 нощувки в Нетуно със закуски и вечери/градчето е разположено на брега на морето, на разстояние 1 ч. от Рим/, хотел Scacciapensieri***/ www.hotelscacciapensieri.it или подобен;
- 1 нощувка със закуска и вечеря в Монтекатини в хотел Moschini***/ www.hotelmoschini.it или подобен;
- 2 нощувки на база нощувки със закуски и вечери вхотел Sofia*** в Лидо ди Йезоло/ www.sofiahotel.com или подобен;
- 1 нощувка на база закуска и вечеря в хотел NovaraExpo *** , около Милано/
www.hotelnovaraexpo.com или подобен;
- обиколките по програма с екскурзовод на български език;
- медицинска застраховка.
Цената не включва:
- Такса резервация и обслужване - 25 евро;
- екскурзията до Ватиканските музеи, организира се при минимум 30 човека, цена: 55евро /човек; градска такса /плаща се на място в хотелите/.

ЗЛАТНА ИТАЛИЯ-ВАРИАНТ 2

САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ИТАЛИЯ И ФРЕНСКА РИВИЕРА

ВЕНЕЦИЯ,ВЕРОНА, МИЛАНО, ГЕНУА, НИЦА, МОНАКО, МОНТЕ КАРЛО, ПИЗА И ФЛОРЕНЦИЯ!

Дати за Есен 2012: 02.09- 3 места, 09.09, 16.09, 23.09
Ден първи /неделяДиректен полет София –Тревизо с авиокомпания Wizz Air. Посрещане и разглеждане на Тревизо, с екскурзовод на български език - Градски музей Санта Катерина, Църквата Санто Николо, Палацо дей Треченто, Фонтанът на гърдите oт XVI век.Свободно време. Настаняване в хотел 3 *в Тревизо. Вечеря. Нощувка.
Ден втори /понеделникЗакуска. Екскурзия до Венеция. Разглеждане на площад "Сан Марко"; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Разходка до най-красивия венециански мост "Риалто"; “Santa Maria Gloriosa dei Frari”- най-голямата църква във Венеция след базиликата "Сан Марко”. Свободно време. Привечер отпътуване за Верона. Настаняване в хотел 3*. Вечеря.Нощувка.
Ден трети /вторникЗакуска. Разглеждане на Верона - пешеходна разходка в центъра на града: разглеждат се “Арена Ди Верона”(eдин от най-добре запазените римски амфитеатри в Европа), пиаца Бра, паметника на италианския крал Виктор Емануел 2,филхармонията, кметството, къщата на Жулиета и др. Свободно време за разходка по търговската улица. Отпътуване за Милано. Настаняване в хотел 3 * в района на Милано. Вечеря. Нощувка.
Ден четвърти/ срядаЗакуска. Разглеждане на Милано: Катедралата Дуомо,Кралският дворец,паметника на Леонардо да Винчи,Операта Ла Скала (отвън), замъка Сфорца(отвън). Свободно време. Отпътуване за Генуа. Настаняване в хотел 3 * в Генуа.Вечеря. Нощувка.
Ден пети/ четвъртъкЗакуска. Разглеждане на Генуа: площада Ферари (Piazza De Ferrari), операта Карло Феличе, двореца на дожите, къщата на Христофор Колумб, улицата Strada Nuova,дворците Palazzo Rosso (сега музей), Palazzo Bianco,Palazzo Grimaldi и Palazzo Reale, които са били домове на елита на Генуа, катедралата Сан Лоренцо, древния фар (Torre della Lanterna).Отпътуване за Френска ривиера. Настаняване в хотел 2*/3 * в района на Ница. Вечеря.Нощувка.
Ден шести/петъкЗакуска. Разглеждане на Ница:разходка по крайбрежния булевард“Променад де-з-англе”, разглеждане на стария град, пл. “Масена”, цветния пазар и руската църква “Св. Николай”, разглеждане на Кан – разходка по крайбрежния булевард “Кроазет”,Казиното, Фестивалния дворец, разглеждане на Монако и Монте Карло – Катедралата,Двореца на династията Грималди,Океанографския музей. Вечеря. Нощувка.
Ден седми/съботаЗакуска. Отпътуване за Флоренция. По пътя - разглеждане на Пиза- двора на чудесата с Катедралата,баптистерията и наклонената кула.Туристическа програма на Флоренция:Катедралата "Санта Мария дел Фиоре"с Купола на Брунелески, Кулата на Джото,площад "Синьория", църквата "Санта Кроче". Вечеря. Нощувка в хотел 3* в района на Монтекатини. Нощувка.
Ден осми /неделяЗакуска. Отпътуване за Тревизо. Излитане за България.
Дати
На човек в двойна стая
Единична стая
За доп. легло
Дете до 09,99 – с 2’ма възрастни
02.09.12
480 евро
  940 лв.
610 евро
1193 лв.
480 евро
940 лв.
440евро
  860 лв.
09.09.12
480 евро
  940 лв.
610 евро
1193 лв.
480 евро
940 лв.
440 евро
860 лв.
16.09.12
480евро
  940 лв.
610 евро
1193 лв.
480 евро
940 лв.
440 евро
860 лв.
23.09.12
480евро
  940 лв.
610 евро
  1193 лв.
480евро
940 лв.
440 евро
860 лв.

Пакетните цени включват:
  • Самолетен билет с АК „Wizz Air” с включени летищни такси и багаж – 32 кг.
  • Автобусен транспорт по програмата
  • 7 нощувки със закуски и вечери в хотели по програмата
  • Всички посещавани обекти, но без входовете в тях
  • Екскурзоводско обслужване на български език
  • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за целия престой
  • Представител на място по време на целия престой

Пакетните цени НЕвключват:
  • Входните такси за посещаваните обекти (по-желание)
  • Обеди по време на програмата

петък, 20 юли 2012 г.

Остров Корфу - ALL INCLUSIVE - 3- 7 Октомври 2012 - 340 лв.

СОФИЯ - КУЛАТА - СОЛУН – КОЗАНИ– ЙОАНИНА - ИГУМЕНИЦА – остров КОРФУ– СОФИЯ

3-7 Октомври -
хотел 3* 
Ден първи.Отпътуване от София в 22.30 ч. от площад “ Александър Невски “ по маршрут София –Солун – Йоанина - Игуменица /620 км./ Искаме да уведомим всички наши клиенти, че магистралният път до Игуменица вече е официално открит,  / преминаване с ферибот на о–в Корфу /1ч. 45 мин./.
Ден втори.Пристигане в столицата.Обиколка  на столицата Керкира- Корфу-двореца„ Ахилион” – лятната резиденция на австрийската императрица Сиси .Ще се потопим в смесица от стилове , характерни за всяка зала, ще се насладим на красивите статуи, картини и стенописи и ще се разходим из красивите дворцови градини; полуостров Канони с  емблематичната гледка към Мишия остров. Ще продължим с пешеходна обиколка на старата градска част. Ще видим старата и новата крепост, аркадите Листон, църквата "Св. Спиридон" и Кметството.  Настаняване в хотелa. Вечеря. Нощувка.
Ден  трети. Закуска. Екскурзии по желание-полудневни. Връщане в хотела за обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Ден четвърти. Закуска. По желание екскурзия до Палеокастрица - едно от най-красивите места на остров Корфу. Ще ви впечатлят няколко невероятни плажа с кристално чиста вода, сгушени по бреговата линия или разпръснати в маслинови, лимонени и кипарисови градини. Мнозина трърдят, че това е било мястото на двореца на крал Алкинос. Пейзаж  от  синьо-зелени води и живописни заливи , които ще ви завладеят. Тук можете да посетите Византийския манастир на Панагия. Отпътуване за Сидари – считано за едно от най - пленителните места на острова, уникално със своя пясъчен канал, образуван от морските води "Канала на любовта ". Връщане в хотела за обяд. Свободно време.Вечеря. Нощувка.
Ден пети.- Закуска.Отпътуване от остров Корфу. Сух пакет за обяд. Отпътуване за България.  Пристигане в София вечерта.
период / хотел
3- 7 Октомври
Възрастен в двойна
стая
Самостоятелна стая
Трето легло в двойна
стая
Дете с
двама възрастни
0 – 2 г.
второ дете с
двама възрастни
2– 11.99
Хотел 3*
Изхранване ALL INCLUSIVE

340 лв
420 лв
310 лв
100 лв
310 лв
СВОБОДНИ МЕСТА - 10 бр.Пакетните цени включват:
-  транспорт с лицензиран автобус 3***;
- 3 нощувки в хотел 3*** на остров Корфу;
- 3 All Inclusive с богато меню на блок маса ;
- Панорамна обиколка на Корфу/столицата Керкира /;
- медицинска застраховка с асистънс;
- фериботни такси и билети;
- водач  от фирмата-  организатор
Цените не включват:
- е
кскурзия до Палеокастрица и Сидари – 10 (EUR). Входна такса на двореца Ахилион – 4 (EUR). Старата   крепост (6 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия   музей, Старатакрепост и Mузея на азиатското изкуство  (около 8 EUR);   - разходка с корабче в залива на Корфу  с продължителност 1 час  при минимум 20 туристи.- 28 лв.; 
- разходка с лодка до пещерите на Палеокастрица-при минимум 8 туристи - 16 лв. 

сряда, 18 юли 2012 г.

Почивки - Лято / Есен 2012 в Мармарис, Турция -7 нощувки -автобусна програма

Почивки - Лято/ Есен  2012 в Мармарис, Турция -7 нощувки -автобусна програма

10 дни / 7 Нощувки
20.07.2012 г. 27.07.2012 г. 03.08.2012 г. 10.08.2012 г. 17.08.2012 г. 24.08.2012 г. 31.08.2012 г. 07.09.2012 г. 14.09.2012 г. 21.09.2012 г. 28.09.2012 г. 05.10.2012 г. 12.10.2012 г.


Цена от:  322 BGN
 
ПОЧИВКИ ЛЯТО 2012 В МАРМАРИС
  • Тръгване всеки петък от София, Пловдив.
  • От Стара Загора, Габрово и Велико Търново през месец юли и септември при минимум 20 рах.
МАРМАРИС,Турция
Мармарис е важен пристанищен град на средиземноморското крайбрежие на Турция, вилает Муула. Поради местоположението си на Егейското крайбрежие, Мармарис се явява и основна туристическа дестинация за хиляди хора всяка година. Запазеното природно пристанище, срещу което се намират редица очарователни островчета, винаги е предоставяло на екипажите на кораби и лодки идеални условия за престой на сушата. Днес то приютява яхтите на чуждестранните туристи, които обожават тази част на южна Турция за ваканциите си или за екскурзии.
Не е изяснено точно кога е създадено селището, но данните показват, че към 6-ти век пр.Хр. селището е било познато под името Фискос, част от Кария. Градът е бил част от Римската империя, по-късно Византия. В началото на 16 век се разгарят ожесточени сблъсъци между османците и рицарите кръстоносци за контрол над града и близкостоящите Додеканези.

ПРОГРАМА:
1`ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София Трафик маркет от 16.09, 15.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Мармарис. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.
2`ри ден до 8`ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на Туроператора.
9`ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.
10-ти ден – По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София ст. "Васил Левски" - малък мост

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:
  • Транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт на Туроператора - в автобусите се предлагат -500мл. вода, чай, кафе;;
  • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;
  • медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /;
  • магистрални и фериботни такси;
  • изпращане от представител на Туроператора при отпътуването на автобусите от София и Пловдив;
  • обслужване от представител на Туроператора през цялото време на пътуването.
  • обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор на Туроператора .
УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ!
  • 1. Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
  • 2. Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща по съответната дата на стандартните цени!
  • 3. Всеки турист който резервирал и заплатил пакет за ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума!
ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ лято 2012!
  • 1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
  • 2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
  • 3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
  • 4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло!
  • 5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на Туроператора.
  • 6. Туроператора може да извърши замяна на хотела с такъв от същата или по-висока категория в същия курорт без промяна на общата цена заплатена от ПОТРЕБИТЕЛЯ, в случай на дублирана резервация, затваряне на съответния хотел, нежелание в последния момент хотела да приеме туристите.
  • 7. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от Туроператора се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
  • 8. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
  • 9. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
  • 10. Всички деца имат седалка в автобуса!

  • HB – (Закуска и вечеря).
  • ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
  • ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки).
  • При заявка Туроператора ще Ви предостави цени за фамилни стаи в хотелите!
Туроператора има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.42 от Закона за туризма, полица № 3405081200R00095 г. на TBIH BULSTRAD Vienna Insurance Group,
  • Минимален брой участници за провеждане на екскурзията не е необходим!
При пътуване в Република Турция за български граждани е необходим задграничен паспорт валиден два дена след връщането обратно в БЪЛГАРИЯ и лична карта.

Медицински и санитарни изисквания към български граждани няма!

ЗАБЕЛЕЖКА!!! НАСТАНЯВАНЕТО В АВТОБУСИТЕ СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ, А ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 1 ДО 12 СЕ ДОПЛАЩА!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ!

ОСТРОВ РОДОС
Не пропускайте възможността да посетите страната на слънцето, митовете и легендите и да видите един от най-красивите и древни острови като съчетаете почивката в Мармарис с еднодневно пътешествие до гръцкия остров Родос. Там Ви очаква невероятната атмосфера на рицарската крепост с най-добре запазената средновековна улица в Европа, Кастеланията, двореца на Великия Магистър и умален макет на Йерусалим. На изумрудения остров можете да посетите мястото където е стоял величествения Колос – статуя на Бога Слънце-Хелиос...

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад- Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица-Клеопатра.

ДАЛИЯН КАУНОС
Ако сте авантюрист по душа и обичате интересните и екзотични пътешествия, то тази екскурзия е точно за Вас. Ще имате възможност да видите уникалните скални гробници в древния град Каунос и да чуете историята на Ликия..Ще пътувате с лодка по реката до мястото където тя се влива в Средиземно море и ще се разхождате по плажа на костенурките Карета-Карета. А накрая ще можете да опитате ефекта на лечебната кал в световно известните кални бани.

ТУРСКА ВЕЧЕР
За да почувствате екзотиката на Изтока и да се потопите в атмосферата на ориенталски песни и танци, елате с нас на Турска нощ в най-големия и известен ресторант в Мармарис- КЕРВАН САРАЙ. Ще имате уникалния шанс да станете свидетели на шоуто на професионални изпълнители на танца на корема, ще видите фолклорни танци от различните области на Турция и ефектното представление с огън и саби. Там можете да опитате традиционни вина и мезета, а също да представите страната си във финалното състезание за най-добре танцуващ участник от публиката.

ГМУРКАНЕ
Тайнственият и безграничен подводен свят се явява обект на много изследвания. Пачивайки в Мармарис имате възможност да видите красотата на подводния свят. Няма да ви трябва професионален опит, тъй като с вас ще бъде професионален инструктор. Ще имате и обяд на яхтата.

ОСТРОВЪТ НА КЛЕОПАТРА
Ако искате да се къпете в кристално чистите води на Егейско море, да си направите пилинг с уникален пясък и да се пренесете 2000 години назад с историята на една голяма любов, елате с нас...Островът се намира в най-големия турски залив Гьокова..Според легендата той е бил подарен на Клеопатра от Марк Антоний и специално за нея е бил донесен бял пясък от северна Африка...На острова могат да се видят останките от древния град Кадрия – театър, храм на Аполон, базилика, хранилищата на острова...

ЕФЕС-ДОМЪТ НА ДЕВА МАРИЯ
Ефес - един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия

ХОТЕЛИ:

CLUB HOTEL DIANA - 3 *  - цена от 299 лв.
PALM BEACH - 3 *  - цена от 316 лв.
ASLI HOTEL - 3 *  - цена от 341 лв.
ADLER - 3 *  - цена от 349 лв.
AEGEAN PARK - 3 *  - цена от 367 лв.
SUN MARIS CENTRAL - 3 * - цена от 369 лв.
ALINDA HOTEL - 3 *  - цена от 369 лв.
IDAS HOTEL - 4 * - цена от 372 лв.
SUN MARIS CITY - 3 *   - цена от 378 лв.
CLUB PALM - 3+ *  - цена от 381 лв.
CLASS BEACH - 3 *  - цена от 386 лв.
SUN MARIS BEACH - 3 *  - цена от 394 лв.
MARBAS HOTEL - 3 * - цена от 399 лв.
NOA HOTELS CLUB NERGIS BEACH - 3+ *  - цена от 399 лв.
SUN MARIS PARK - 3 *  - цена от 415 лв.
PASA BEACH - 4 *  - цена от 440 лв.
ARMAR SEA SIDE HOTEL - 3 * - цена от 444 лв.
SESIN HOTEL - 3 *  - цена от 454 лв.
PINETA CLUB - 3+ *  - цена от 470 лв.
CLUB OYLUM PRESTIGE - 4+ *  - цена от 472 лв.
SUN MARIS BELLAMARE BEACH - 4 * - цена от 473 лв.
L'ETOILE - 4 * - цена от 499 лв.
BLUE BAY'S PLATINUM - 4+ *  - цена от 504 лв.
KAYA MARIS - 4 *  - цена от 505 лв.
CAPRICE BEACH - 4 *  - цена от 517 лв.
EMRE BEACH - 4 *  - цена от 518 лв.
TROPIKAL - 4 *  - цена от 523 лв.
GREEN NATURE RESORT & SPA - 5 *  - цена от 523 лв.
MARMARIS PARK - HV1  - цена от 525 лв.
GRAND YAZICI MARES - 5 *  - цена от 535 лв.
IDEAL PEARL - 4 *  - цена от 545 лв.
MUNAMAR - 5 *  - цена от 610 лв.
GRAND YAZICI MARMARIS PALACE - HV1  - цена от 610 лв.
GRAND PASA - 5 * - цена от 619 лв.
ELEGANCE - 5 *  - цена от 620 лв.
GRAND IDEAL PREMIUM - 5 *  - цена от 644 лв.
PINETA PARK DELUXE - 4 *  - цена от 649 лв.
MARTI LA PERLA - 4 *  - цена от 673 лв.
GOLDEN ROCK BEACH HOTEL - 5 *  - цена от 692 лв.
HOTEL AQUA - 5 *  - цена от 774 лв.
GRAND YAZICI CLUB TURBAN - 5 *  - цена от 799 лв.
IDEAL PRIME BEACH - 5 *  - цена от 799 лв.

Почивки - Лято / Есен 2012 в Дидим, Турция -7 нощувки -автобусна програма


Почивки - Лято 2012 в Дидим, Турция -7 нощувки -автобусна програма

10 дни / 7 Нощувки
24.08.2012 г. 31.08.2012 г. 07.09.2012 г. 14.09.2012 г. 21.09.2012 г. 28.09.2012 г. 05.10.2012 г.


Цена от:  452 BGN

 
Почивки лято 2012 в Турция, ДИДИМ

ДИДИМ
Дидим с Егейското крайбрежие стана един от най-забележителните курорти на Турция, привлекателен със своите дълги пясъчни плажове, ясно синьо море, слънце и чудно красиви плажове.
Сред всичко това е изключителното наследство от древността на древния елински град, в който се намират храмът на Аполон, храма на Посейдон с изображението на Медуза, която сякаш зорко бди над античния град. Античният град Милетос е само на няколко километра.
През VI в. пр.н.е. Дидим се е явявал място за поклонения на Аполон Дидимски, в чест на който бил издигнат величествен античен храм. През 1991 г градът получил названието "Дидим", което в превод означава "близнаци", и заел достойно място сред водещите курортни зони на Турция. Съвременен Дидим, разположен на полуостров, граничи с провинция Mugla и залива Akbuk. Това е идеално място за любители на екстремните спортове и плажния отдих. Дидим не е голям, но е богат на исторически паметници, което позволява приятно да разнообразите почивката си. Главната забележителност на Дидим е колоната на светилището на Аполон, съхранена до наши дни. Това е един от най-величествените храмова на Елинската цивилизация. Недалеч от храма се намират руините на стария стадион, където са се провеждали ритуали и състезания. Посещението на още два древни града - Приен и Милет - отлично допълва вашето запознанство с античния свят. Както във всеки друг курорт и тук има множество барове, ресторанти, рибни таверни, дискотеки и развлекателни центрове, болшинството от които е разположено по крайбрежната част. Вечер можете да посетите дискотека "Медуза" - една от големите дискотеки в тази област или да поседнете в някое от кафенетата и да се полюбувате на красивия залез.

ПРОГРАМА:

1`ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София ст. "Васил Левски" - малък мост, 15.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Дидим. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2`ри ден до 8`ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на Туроператора.

9`ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София ст. "Васил Левски" - малък мост


В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:

  • Транспорт с лицензирани комфортни автобуси за международен транспорт на Туроператора - в автобусите се предлагат студина напитка или минерална вода и лека закуска;
  • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база във ФЕТИЕ;
  • медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /;
  • магистрални и фериботни такси;
  • изпращане от представител на Туроператора при отпътуването на автобусите от София и Пловдив;
  • обслужване от представител на Туроператора през цялото време на пътуването.
  • посрещане на място в Турция от представител на фирмата партньор на Туроператора.

  • HB – (Закуска и вечеря).
  • ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
  • ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки).

  • Минимален брой участници за провеждане на екскурзията 20 туриста!
  • Краен срок за уведомяване на потребителя, когато този брой не е набран: 10 дни преди датата на тръгване.
УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ!
  • 1. Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
  • 2. Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща по съответната дата на стандартните цени!
  • 3. Всеки турист който резервирал и заплатил пакет за ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума!
ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ лято 2012!
  • 1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
  • 2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
  • 3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
  • 4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло!
  • 5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на Туроператора.
  • 6. Туроператора може да извърши замяна на хотела с такъв от същата или по-висока категория в същия курорт без промяна на общата цена заплатена от ПОТРЕБИТЕЛЯ, в случай на дублирана резервация, затваряне на съответния хотел, нежелание в последния момент хотела да приеме туристите.
  • 7. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от Туроператора се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
  • 8. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
  • 9. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.

Почивки - Лято / Есен 2012 в Айвалък, Турция -7 нощувки -автобусна програма

Почивки - лято 2012 в Айвалък, Турция - 7 нощувки -автобусна програма

10 дни / 7 Нощувки 
27.07.2012 г. 03.08.2012 г. 10.08.2012 г. 17.08.2012 г. 24.08.2012 г. 31.08.2012 г. 07.09.2012 г. 14.09.2012 г. 21.09.2012 г. 28.09.2012 г. 05.10.2012 г. 12.10.2012 г.

Цена от:  411 BGN

 
ПОЧИВКИ ЛЯТО 2012 В АЙВАЛЪК
Тръгване всеки петък от София, Пловдив. От Стара Загора, Габрово и Велико Търново през месец май и септември при минимум 20 рах.
Тръгване от Варна и Бургас ще има на следните дати ......................всеки петък при събрана група от 40 души

АЙВАЛЪК
Един от най- популярните морски курорт на Егейското крайбрежие и е разположен в близост до едни от най-интересните исторически забележителности в Турция - древния град Пергамон, Троя, Асос, както и до гръцкия остров Лезбос.Най-близко разположения до България турски курорт, Айвалък омагьосва туристите с уникална комбинация от природна красота и история. Многобройните пясъчни плажове привличат с чистотата, спокойствието и благоприятната атмосфера за отдих.Средните температури през летния сезон са 25-30 градуса. Сарамсаклъ е един от курортните градчета разположени в близост до Айвалък (на около 7 км), известен с най-дългата пясъчна плажна ивица в Турция - 9 км. и най-добре развитите туристически комплекси - хотели, ресторанти, дискотеки... Айвалък се намира на около 600 км от България, на 200 км от Измир и на около 300 км от Кушадасъ.

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:
  • Транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт на Туроператора - в автобусите се предлагат студени напитки, чай, кафе и лека закуска;
  • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;
  • медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /;
  • магистрални и фериботни такси;
  • изпращане от представител на Туроператора при отпътуването на автобусите от София и Пловдив;
  • обслужване от представител на Туроператора през цялото време на пътуването.
  • обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор на Туроператора.
УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2012!
  • 1. Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
  • 2. Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща по съответната дата на стандартните цени!
  • 3. Всеки турист който резервирал и заплатил пакет за ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума!
УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
  • 1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
  • 2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
  • 3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
  • 4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент!
  • 5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на Туроператора.
  • 6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от Туроператора се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
  • 7. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
  • 8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
  • 9. Всички деца имат седалка в автобуса!
  • HB – (Закуска и вечеря).
  • ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
  • ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки).
  • Минимален брой участници за провеждане на екскурзията не е необходим!
  • При пътуване в Република Турция за български граждани е необходим задграничен паспорт валиден два дена след връщането обратно в БЪЛГАРИЯ и лична карта.
  • Медицински и санитарни изисквания към български граждани няма!
НАСТАНЯВАНЕТО В АВТОБУСИТЕ СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 1 ДО 12 СЕ ДОПЛАЩА!

ХОТЕЛИ:

OLIVERA RESORT - 3 *  - цена от 345 лв.
AYVALIK BEACH - 3 *  - цена от 427 лв.
BUYUK BERK - 3 *  - цена от 461 лв.
HALIC PARK - 5 *  - цена от 493 лв.
GRAND TEMIZEL - 5 *  - цена от 740 лв.

ПОЧИВКИ - Лято / Есен 2012 в КУШАДАСЪ, Турция-7нощувки - автобусна програма

ПОЧИВКИ - Лято / Есен  2012 в КУШАДАСЪ, Турция- 7нощувки - автобусна програма

9 дни / 7 Нощувки
20.07.2012 г. 27.07.2012 г. 03.08.2012 г. 10.08.2012 г. 17.08.2012 г. 24.08.2012 г. 31.08.2012 г. 07.09.2012 г. 14.09.2012 г. 21.09.2012 г. 28.09.2012 г. 05.10.2012 г. 12.10.2012 г.


Цена от:  236 BGN

 
ПОЧИВКИ ЛЯТО 2012 В КУШАДАСЪ
  • Тръгване всеки петък от София, Пловдив, Пазарджик, Хасково.
  • От Стара Загора, Габрово и Велико Търново от 25.05.2012 -29.06.2012 и 24.08.2012 05.10.12.
  • За Велико Търново, Габрово за взимане от място 15 лв., от Казанлък 10 лв. / цените са валидни при минимум 20 рах./
  • За Варна, Бургас Несебър, Поморие тръгване от 18.05.2012 - 29.06.2012 и 31.08.2012 - 05.10.2012
Наричат Кушадасъ - "Перлата на Егейско море".
Кушадасъ е градът, откъдето преди няколко десетилетия започна туристическият бум в Турция. Множеството хотели, дискотеки, барове и ресторанти го превърнаха в особено оживено място. Плажовете се намират на около 10-12 минути от града. Градът е известен с едно от най големите яхт-пристанища на Западна Анатолия.
Разположен в центъра на едноименния залив, завършващ на север с полуостров, който го отделя от Измирския залив и почти достига до гръцкия остров Хиос. На юг тесен пролив го отделя от друг гръцки остров - Самос.
В залива на Кушадасъ, срещу града, е разположен малък остров, съединен със сушата чрез път. На този се издига древна Генуезка крепост, наречена Кючукада калеси, придобила своята известност през XVI век като убежище на знаменития пират Барбадос. Вечер осветения остров представлява забележителна гледка.
Едно от най-големите предимства на Кушадасъ е близостта на града до древните паметници на световната култура и история - като Троя, Ефес, Къщата на Дева Мария, Хиераполис, природния феномен Памуккале и др.
Кушадасъ е живописен туристически център намиращ се в центъра на едноименния залив. Града е разположен на брега на Егейско море и очарова с незабравимия си пейзаж.
Кушадасъ е популярен балнеоложки курорт и прекрасно оборудван международен туристически център.
В близост до Кушадасъ се намират множество исторически и археологически забележителности както и природния феномен Памукале.

Програма:
1`ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София Трафик маркет от 16.09, 15.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Кушадасъ. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

2`ри ден до 8`ми ден
Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на Туроператора.

9`ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, София ст. "Васил Левски" - малък мост

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:
  • Транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт на Туроператора - в автобусите се предлагат - 500мл. вода, чай, кафе;;
  • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;
  • медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /;
  • магистрални и фериботни такси;
  • изпращане от представител на Туроператора при отпътуването на автобусите от София и Пловдив;
  • обслужване от представител на Туроператора през цялото време на пътуването.
  • обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор на Туроператора .
УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2012!
  • 1. Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
  • 2. Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща по съответната дата на стандартните цени!
  • 3. Всеки турист който резервирал и заплатил пакет за ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума!
УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
  • 1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
  • 2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
  • 3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
  • 4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент!
  • 5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на Туроператора.
  • 6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от Туроператора се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
  • 7. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
  • 8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
  • 9. Всички деца имат седалка в автобуса!
  • HB – (Закуска и вечеря).
  • ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
  • ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки).
Минимален брой участници за провеждане на екскурзията не е необходим!

При пътуване в Република Турция за български граждани е необходим задграничен паспорт валиден два дена след връщането обратно в БЪЛГАРИЯ и лична карта.

Медицински и санитарни изисквания към български граждани няма!

ЗАБЕЛЕЖКА!!! НАСТАНЯВАНЕТО В АВТОБУСИТЕ СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ, А ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 1 ДО 12 СЕ ДОПЛАЩА!

Туроператора има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.42 от Закона за туризма, полица № 3405081200R00095 г. на TBIH BULSTRAD Vienna Insurance Group,

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ!

ИЗМИР
На брега на Егейско море се е разположил този удивително красив и многонаселен град. Измир има удобно географско положение - до подножието на хълма, където се извисява историческата крепост Кадификале, построена по времето на Александър Македонски, привличаща туристи от всички краища на света, покрай пристанището, огряно от слънцето, обкръжен от високи планини. Историческото име на Измир е Смирна. Археологическите изследвания позволили да се предположи, че първите заселници на града са се установили тук през третото хилядолетие преди новата ера. Според учените, първоначалното ядро на града се отнася към същата епоха, като равнищата на урбанизация на Троя. Убедете се, че тук има какво да се види!

ЕФЕС
Ефес - един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. В края на екскурзията се прави посещение на кожена фабрика.
ЦЕНА : 36 -38 euro на възрастен. Деца на 50%.

ДЖИП САФАРИ
Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Пътят криволичи по нанагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очите ви. Напред, колите ви очакват!
ЦЕНА : 35 euro на възрастен. Деца на 50%.

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад- Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица-Клеопатра.
ЦЕНА : 35 -38 euro на възрастен. Деца на 50%.

ТУРСКА ВЕЧЕР
За да почувствате екзотиката на Изтока и да се потопите в атмосферата на ориенталски песни и танци, елате с нас на Турска нощ в най-големия и известен ресторант в Кушадасъ- КЕРВАН САРАЙ. Ще имате уникалния шанс да станете свидетели на шоуто на професионални изпълнители на танца на корема, ще видите фолклорни танци от различните области на Турция и ефектното представление с огън и саби. Там можете да опитате традиционни вина и мезета, а също да представите страната си във финалното състезание за най-добре танцуващ участник от публиката...
ЦЕНА : 25 -30 euro на възрастен. Деца на 50%.

РАЗХОДКА С ЯХТА
Незабравима морска разходка по Егейско море с яхта. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покрие кожата Ви с бронзов тен. Обяд на кораба, а след това интересна развлекателна програма. Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си.
ЦЕНА : 15 -18 euro на възрастен. Деца на 50%.

ГМУРКАНЕ
Великолепна възможност, както за професионалисти,така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.
ЦЕНА : 25 -28euro на възрастен. Деца на 50%.

ХОТЕЛИ:
MELIKE - 2 * -цена от 251 лв
FLORA SUITES - 3 *  - цена от 339 лв.
EGERIA BEACH CLUB - 4 *  - цена от 350 лв.
PIGALE BEACH RESORT - 3 *  - цена от 362 лв.
SURTEL - 3 * - цена от 383 лв.
COASTLIGHT - 4 * - цена от 393 лв.
GRAND EFE - 4 *  - цена от 395 лв.
GRAND KURDOGLU - 4 *  - цена от 399 лв.
MERSIN - 4 *  - цена от 407 лв.
SENTINUS HOTEL - 4 *  - цена от 413 лв.
VERA SANTA MARIA - 4 *  - цена от 419 лв.
ADAKULE - 5 *  - цена от 429 лв.
INANNA RESORT HOTEL - 4 *  - цена от 434 лв.
ARORA HOTEL - 4 *  - цена от 489 лв.
OMER HOLIDAY RESORT - HV1  - цена от 489 лв.
KUSADASI GOLF & SPA CLUB LA COSTA - 5 *  - цена от 490 лв.
BATIHAN - 4 *  - цена от 499 лв.
GRAND BLUE SKY - 4 *  - цена от 529 лв.
VISTA HILL /ONURA/ - 4+ *  - цена от 529 лв.
SURMELI - 5 *  - цена от 535 лв.
FANTASIA DE LUXE RESORT - 5 *  - цена от 545 лв.
TUSAN BEACH - 4 *  - цена от 549 лв.
EPHESIA HOTEL - 4 *  - цена от 551 лв.
RICHMOND EPHESUS RESORT - 5 *  - цена от 554 лв.
PINE BAY HOLIDAY RESORT - HV1  - цена от 567 лв.
NOA KUSADASI BEACH CLUB - 5 *  - цена от 567 лв.
GRAND BELISH - 5 *  - цена от 569 лв.
IMBAT - 4 *  - цена от 571 лв.
EPHESUS PRINCESS - 5 *  - цена от 581 лв.
EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB - HV1  - цена от 594 лв.
AQUA FANTASY - 5 *  - цена от 599 лв.
ONYRIA CLAROS - 5 *  - цена от 624 лв.
KUSTUR CLUB - HV1  - цена от 629 лв.
PALOMA CLUB SULTAN - 4 *  - цена от 691 лв.
PALOMA PASA RESORT - 5 *  - цена от 929 лв.