петък, 20 юли 2012 г.

Остров Корфу - ALL INCLUSIVE - 3- 7 Октомври 2012 - 340 лв.

СОФИЯ - КУЛАТА - СОЛУН – КОЗАНИ– ЙОАНИНА - ИГУМЕНИЦА – остров КОРФУ– СОФИЯ

3-7 Октомври -
хотел 3* 
Ден първи.Отпътуване от София в 22.30 ч. от площад “ Александър Невски “ по маршрут София –Солун – Йоанина - Игуменица /620 км./ Искаме да уведомим всички наши клиенти, че магистралният път до Игуменица вече е официално открит,  / преминаване с ферибот на о–в Корфу /1ч. 45 мин./.
Ден втори.Пристигане в столицата.Обиколка  на столицата Керкира- Корфу-двореца„ Ахилион” – лятната резиденция на австрийската императрица Сиси .Ще се потопим в смесица от стилове , характерни за всяка зала, ще се насладим на красивите статуи, картини и стенописи и ще се разходим из красивите дворцови градини; полуостров Канони с  емблематичната гледка към Мишия остров. Ще продължим с пешеходна обиколка на старата градска част. Ще видим старата и новата крепост, аркадите Листон, църквата "Св. Спиридон" и Кметството.  Настаняване в хотелa. Вечеря. Нощувка.
Ден  трети. Закуска. Екскурзии по желание-полудневни. Връщане в хотела за обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Ден четвърти. Закуска. По желание екскурзия до Палеокастрица - едно от най-красивите места на остров Корфу. Ще ви впечатлят няколко невероятни плажа с кристално чиста вода, сгушени по бреговата линия или разпръснати в маслинови, лимонени и кипарисови градини. Мнозина трърдят, че това е било мястото на двореца на крал Алкинос. Пейзаж  от  синьо-зелени води и живописни заливи , които ще ви завладеят. Тук можете да посетите Византийския манастир на Панагия. Отпътуване за Сидари – считано за едно от най - пленителните места на острова, уникално със своя пясъчен канал, образуван от морските води "Канала на любовта ". Връщане в хотела за обяд. Свободно време.Вечеря. Нощувка.
Ден пети.- Закуска.Отпътуване от остров Корфу. Сух пакет за обяд. Отпътуване за България.  Пристигане в София вечерта.
период / хотел
3- 7 Октомври
Възрастен в двойна
стая
Самостоятелна стая
Трето легло в двойна
стая
Дете с
двама възрастни
0 – 2 г.
второ дете с
двама възрастни
2– 11.99
Хотел 3*
Изхранване ALL INCLUSIVE

340 лв
420 лв
310 лв
100 лв
310 лв
СВОБОДНИ МЕСТА - 10 бр.Пакетните цени включват:
-  транспорт с лицензиран автобус 3***;
- 3 нощувки в хотел 3*** на остров Корфу;
- 3 All Inclusive с богато меню на блок маса ;
- Панорамна обиколка на Корфу/столицата Керкира /;
- медицинска застраховка с асистънс;
- фериботни такси и билети;
- водач  от фирмата-  организатор
Цените не включват:
- е
кскурзия до Палеокастрица и Сидари – 10 (EUR). Входна такса на двореца Ахилион – 4 (EUR). Старата   крепост (6 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия   музей, Старатакрепост и Mузея на азиатското изкуство  (около 8 EUR);   - разходка с корабче в залива на Корфу  с продължителност 1 час  при минимум 20 туристи.- 28 лв.; 
- разходка с лодка до пещерите на Палеокастрица-при минимум 8 туристи - 16 лв. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар