петък, 28 ноември 2014 г.

ПРОЛЕТ`2015 - ВАЛЕНСИЯ, Гандия - Специална ваканционна програма за всички възрасти!

София – Валенсия – Плаяде Гандия – Бенидорм – Плая де Гандия – Аликанте – Елче – Плая де Гандия – Сегорбе– пещерата "Сан Хосе" – Плая де Гандия – Албуфера – Плая де Гандия – Валенсия– София

8 дни
/ 7 нощувки
Ден 1 София - Валенсия - Плаяде Гандия
17.55 ч. - отпътуване от летище София (терминал 1) с директен полет на авиокомпания Wizzair. Кацане на летището във Валенсия в 20.15 ч. Трансфер до Гандия (разстоянието от Валенсия до Гандия е около 75 км). Вечеря. Нощувка.
Ден 2 Плая де Гандия
Закуска. Информационна среща. Обяд. Опознавателна екскурзия на Гандия с водач на български език. Вечеря.  Нощувка.
Гандия - столицата на област La Safor е разположена между планинските сколонове и средиземноморското крайбрежие. Обособени са две основни зони – стария град, в който се намират всички исторически паметници и пазари и плажа Гандия. Широката плажна ивица, с дължина почти 5 километра предлага широка гама от туристически услуги, което прави курортът един от най- предпочитаните на валенсианското крайбрежие.
Ден 3 Плая де Гандия - Бенидорм
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
Туристическа програма по желание - Полудневна екскурзия до Бенидорм.
Бенидорм е един от най-големите туристически центрове в Испания и Европа. Благодарение на характерния си силует с много високи хотели и жилищни сгради, градът е известен като "Манхатън на Испания" или "Бенийорк". С над 1000 ресторанта и над 30 дискотеки, тук ще откриете всичко необходимо за активен нощен живот.

Ден 4 Плая де Гандия -Аликанте - Елче
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
Туристическа програма по желание - Целодневна екскурзия до Аликанте и Елче.
Аликанте е един от най-красивите градове на Средиземно море, с население около 335 000 души. Градът е едно от най-важните средиземноморски пристанища, разположено в самия център на Коста Бланка. Сред забележителностите на града се откроява замъкът Санта Барбара - построен на хълм над града,  кметството както и многото музеи.
Елче е разположен на двата бряга на река Винало по и е едно от най-старите населени места на Иберийския полуостров. Елче е обявен за най-добър европейски град за отглеждане на палми. Тук се намира ботаническа градина, в която могат да се видят всички видове палми, които растат на Земята, както и цитрусови дървета, кактуси и бамбук. Друга голяма забележителност на града е "Мистерията на Елче" (традиционен средновековен празник ) - последната запазена до наши дни мистерия, която е защитена от ЮНЕСКО като културен шедьовър.

Ден 5 - Плая де Гандия -Сегорбе - пещерата "Сан Хосе"
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
Туристическа програма по желание - Целодневна екскурзия до Сегорбе и пещерата Сан Хосе.
Посещение на Сегорбе - средновековен град, съхранил няколко архитектурни паметници като катедралата "Санта Мария" и останки от древна стена. Други забележителности в града са Площадът на "чистата вода", наречен така заради многобройните естествени извори в района, кметството от 16 век, кръглата кула Botxi и затворническата кула - част от отбранителните съоръжения на града. Останките на средновековния замък, построен на съседния хълм, напомнят за кралския произход на Сегорбе. Всяка година в Сегорбе се провежда "Entrada de toros y caballos" (надбягване с бикове и коне) -популярна фиеста, обявена за международен празник, които предизвиква голям туристически интерес.
Отпътуване към La Vall d'Uix ?, където се намира пещерата Сан Хосе.
Пещерата Сан Хосе е естествена пещера с несравнима красота, през която протича най - дългата подземна река в Европа. Разходка с лодка (заплаща се допълнително -10 евро - индивидуална цена,  7 евро за група от 20 туристи) ще Ви отведе в дълбините на Земята и ще Ви запознае със скалните образувания, формирани в резултат на въздействието на водата.

Ден 6 Плая де Гандия - Албуфера
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
Туристическа програма по желание - полудневна екскурзия до природен парк Албуфера.
В превод от арабски "албуфера" означава малко море. Паркът представлява сладководната лагуна на валенсианския бряг, където са намерили убежище много защитени видове флора и фауна. От 1990 г. паркът е част от рамсарската конвенция за опазване на влажни зони на местообитание на водолюбиви птици.
Ден 7 Плая де Гандия
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
Ден 8 Плая де Гандия - Валенсия- София
Закуска. Отпътуване за Валенсия. Обяд (сух пакет). Панорамна обиколка на Валенсия с водач на български език. Трансфер до летището. Отпътуване за България в 20.50ч. с директен полет на авиокомпания Wizz air. Кацане на летище София (терминал 1) в 00.50 ч.

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ
30.04.2015 - ПОТВЪРДЕНА ДАТАПРОМОЦИЯ
има места
959.00 лв.
07.05.2015 - ПОТВЪРДЕНА ДАТАПРОМОЦИЯ
ограничени места
839.00 лв.
14.05.2015 - ПОТВЪРДЕНА ДАТАПРОМОЦИЯ
има места
869.00 лв.
21.05.2015 - ПОТВЪРДЕНА ДАТАПРОМОЦИЯ
има места
889.00 лв.
28.05.2015 - ПОТВЪРДЕНА ДАТАПРОМОЦИЯ
има места
899.00 лв.
04.06.2015 - ПОТВЪРДЕНА ДАТАПРОМОЦИЯ
има места
929.00 лв.
11.06.2015 - ПОТВЪРДЕНА ДАТАПРОМОЦИЯ
има места
959.00 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- Самолетен билет за директен полет София - Валенсия - София на авиокомпания "Wizz air" с включен голям чекиран багаж и голям салонен багаж (56x45x25 см);
- Летищни такси;
- Трансфер летище - хотел- летище

- 7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса /закуска, обяд и вечеря + 1/4 вино и вода за обяд и вечеря /в хотел Gandia Palace 4* (или подобен);

- Туристическа програма във Валенсия на български език;

- Полудневна екскурзия на Гандия с водач на български език;

- Асистанс на български език по време на целия престой

- Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Лични разходи
- Целодневна екскурзия до Аликанте и Елче - 45 евро на турист

- Полудневна екскурзия Бенидорм- 25 евро на турист

- Целодневна екскурзия до Сегорбе и пещерата Сан Хосе - 60 евро на турист

- Полудневна екскурзия до Албуфера - 36 евро на турист
НАСТАНЯВАНЕ
hotel Gandia Palace 4* (или подобен)
Допълнително легло в двойна стая
-40 лв.
hotel Gandia Palace 4* (или подобен)
Единична стая
206 лв.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Програмата е индивидуална .

Няма коментари:

Публикуване на коментар