понеделник, 18 ноември 2013 г.

КОЛЕДА В БУДАПЕЩА - 3 НОЩУВКИ С ВКЛЮЧЕНИ 3 ВЕЧЕРИ, ХОТЕЛ 4*! - > ЕКСКУРЗИЯ С АВТОБУС

ЦЕНА:335 ЛЕВА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ
Доплащане за единична стая- 114 лева
ТРЪГВАНЕ:23 ДЕКЕМВРИ 2013
ДЕН
ПЪРВИ. Отпътуване от София в 7.00 ч. от площад „Александър Невски” (началото на ул. „Оборище”) по маршрут Белград - Будапеща. Пристигане вечерта в Будапеща - един от най-очарователните дунавски градове, възникнал при сливането на Буда и Пеща. Настаняване. Вечеря. Нощувка.


ДЕН ВТОРИ. Закуска. Свободно време по булевард "Ракоци" и улица "Ваци" за посещение на традиционния коледен базар. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): Парламентът - една от най-големите парламентарни сгради в света, смесица от различни архитектурни стилове; крепостният хълм "Будавар" с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща; Катедралата "Св.Матяш", носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения; Площадът на героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. По желание - разходка с панорамно корабче по р. Дунав. Ранна вечеря от 16:30 в ресторанта на хотела. Нощувка.
ДЕН ТРЕТИ. ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Закуска. Свободно време в Будапеща - необходимо е ползване на градски транспорт. По желание - целодневна екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод: романтичното градче Сентендре, известно с множеството магазини за сувенири, малките музеи за керамика, вино, играчки и старата столица Естергом - католически духовен център, където се намира най-голямата катедрала в Унгария. Коледна вечеря в ресторанта на хотела (гулаш, пиле с гъбен сос и картофи, шомлой). Нощувка.
ДЕН ЧЕТВЪРТИ. Закуска. 7.30 ч. - Отпътуване за България. Пристигане в София на площад „Александър Невски” (началото на ул. „Оборище”) около полунощ.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

-транспорт с лицензиран автобус (климатик, видеосистема, минибар)

-
3 нощувки със закуски в хотел "Budapest" **** (или подобен) в Будапеща

-3 вечери в ресторанта на хотела, включително на Бъдни вечер и Коледа (по предварително изготвено меню, без напитки)

-панорамна автобусна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод

-
-застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"

-екскурзоводско обслужване

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

-
екскурзия до Сентендре и Естергом с местен екскурзовод, при минимум 25 туристи: 35 лв

-
разходка с панорамно корабче по р. Дунав, при минимум 25 туристи (цената включва парче торта и чаша шампанско): 28 лв

-
градски транспорт: 350 HUF (еднопосочен билет), 1350 HUF (еднодневна карта);

-
входните такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар