четвъртък, 14 февруари 2013 г.

ПОЧИВКИ- Лято 2013 в МАРМАРИС 11 дни/ 9 нощувки-автобусна програма на цена от 400 лв.



ПОЧИВКИ- Лято 2013 в МАРМАРИС 11 дни/ 9 нощувки-автобусна програмаhttp://turcia-avtobusni.christravelbg.info/view.html?oid=338044

11 дни / 9 Нощувки
26.04.2013 г. 24.05.2013 г. 02.06.2013 г. 11.06.2013 г. 20.06.2013 г. 29.06.2013 г. 08.07.2013 г. 23.08.2013 г. 01.09.2013 г. 10.09.2013 г. 19.09.2013 г. 28.09.2013 г. 07.10.2013 г.


Цена от:  400 BGN

Хотели :
CLUB HOTEL DIANA - 3 *  - цена от 355 лв.
GREEN NATURE RESORT & SPA - 5 *  - цена от 540 лв.

Sun Maris City - 3 * - цена от 363 лв.
CAPRICE BEACH - 4 *  - цена от 555 лв.
SUN MARIS CENTRAL - 3 *  - цена от 363 лв.
PASA BEACH - 4 *  - цена от 558 лв.
ASLI HOTEL - 3 *  - цена от 390 лв.
TROPIKAL - 4 *  - цена от 570 лв.

IDAS HOTEL - 4 *  - цена от 399 лв.
GRAND YAZICI MARES - 5 *  - цена от 627 лв.
MEHTAP FAMILY HOTEL -  - цена от 406 лв.
EMRE BEACH - 4 *  - цена от 656 лв.
PORTOFINO - 3 *  - цена от 406 лв.
PINETA PARK DELUXE - 4 *  - цена от 678 лв.

AEGEAN PARK - 3 *  - цена от 414 лв.
CASA DE MARIS RESORT & SPA - 5 *  - цена от 688 лв.
CLUB PALM - 3+ *  - цена от 418 лв.
GOLDEN ROCK BEACH HOTEL - 5 *  - цена от 692 лв.
Karen - 3 *  - цена от 420 лв.
MUNAMAR BEACH HOTEL - 5 *  - цена от 708 лв.
HOTEL SELEN - 3 *  - цена от 420 лв.

ELEGANCE - 5 * - цена от 710 лв.

MEHTAP BEACH HOTEL - 4 *  - цена от 425 лв.
GRAND YAZICI CLUB TURBAN - 5 *  - цена от 744 лв.
CLASS BEACH - 3 *  - цена от 434 лв.
GRAND YAZICI MARMARIS PALACE - HV1  - цена от 755 лв.
ALINDA HOTEL - 3 *  - цена  от 440 лв.
HOTEL AQUA - 5 *  - цена от 936 лв.
SESIN HOTEL - 3 *  - цена от 483 лв.
Selen Hotel - 3 *  - цена от 1200 лв.
NOA HOTELS CLUB NERGIS BEACH - 3+ *  - цена от 485 лв.
PINETA CLUB - 3+ *  - цена от 498 лв.
KAYA MARIS - 4 *  - цена от 515 лв.
MUNAMAR BEACH RESORT - 4 *  - цена от 533 лв .
 

 
ПОЧИВКИ ЛЯТО 2013 В МАРМАРИС
Тръгване всеки петък от София, Пловдив.

От Стара Загора, Габрово и Велико Търново през месец юли и септември при минимум 20 рах.

ЗАБЕЛЕЖКА!!! НАСТАНЯВАНЕТО В АВТОБУСИТЕ СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ, А ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 1 ДО 12 СЕ ДОПЛАЩА!

1-ви ден
Тръгване в 13.00ч. от София ст. "Васил Левски" - малък мост, 15.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход.

2-ри ден до 10`ти ден
Преди обед пристигане в Мармарис. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел. Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор.

11-ти ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

12-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел “Санкт Петербург”, автогара юг, София ст. "Васил Левски" - малък мост


В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО:
  • Транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт - в автобусите се предлагат - вода или нат. сок, чай, кафе;;
  • 9 нощувки в избрания хотел на съответната база;
  • медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. доплащане /;
  • магистрални и фериботни такси;
  • изпращане от представител на Туроператора при отпътуването на автобусите от София и Пловдив;
  • обслужване през цялото време на пътуването.
  • обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор.

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2013!
  • 1. Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
  • 2. Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща по съответната дата на стандартните цени!
  • 3. Всеки турист който резервирал и заплатил пакет за ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума!

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
  • 1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
  • 2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
  • 3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
  • 4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент!
  • 5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително.
  • 6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
  • 7. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
  • 8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
  • 9. Всички деца имат седалка в автобуса!

ЛЕГЕНДА:
  • HB – (Закуска и вечеря).
  • ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
  • ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки).

ЗАБЕЛЕЖКИ:
  • Минимален брой участници за провеждане на екскурзията не е необходим!
  • При пътуване в Република Турция за български граждани е необходим задграничен паспорт валиден два дена след връщането обратно в БЪЛГАРИЯ и лична карта.
  • Медицински и санитарни изисквания към български граждани няма!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ!

ОСТРОВ РОДОС
Не пропускайте възможността да посетите страната на слънцето, митовете и легендите и да видите един от най-красивите и древни острови като съчетаете почивката в Мармарис с еднодневно пътешествие до гръцкия остров Родос. Там Ви очаква невероятната атмосфера на рицарската крепост с най-добре запазената средновековна улица в Европа, Кастеланията, двореца на Великия Магистър и умален макет на Йерусалим. На изумрудения остров можете да посетите мястото където е стоял величествения Колос – статуя на Бога Слънце-Хелиос...

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ - това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад- Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица-Клеопатра.

ДАЛИЯН КАУНОС
Ако сте авантюрист по душа и обичате интересните и екзотични пътешествия, то тази екскурзия е точно за Вас. Ще имате възможност да видите уникалните скални гробници в древния град Каунос и да чуете историята на Ликия..Ще пътувате с лодка по реката до мястото където тя се влива в Средиземно море и ще се разхождате по плажа на костенурките Карета-Карета. А накрая ще можете да опитате ефекта на лечебната кал в световно известните кални бани.

ТУРСКА ВЕЧЕР
За да почувствате екзотиката на Изтока и да се потопите в атмосферата на ориенталски песни и танци, елате с нас на Турска нощ в най-големия и известен ресторант в Мармарис- КЕРВАН САРАЙ. Ще имате уникалния шанс да станете свидетели на шоуто на професионални изпълнители на танца на корема, ще видите фолклорни танци от различните области на Турция и ефектното представление с огън и саби. Там можете да опитате традиционни вина и мезета, а също да представите страната си във финалното състезание за най-добре танцуващ участник от публиката.

ГМУРКАНЕ
Тайнственият и безграничен подводен свят се явява обект на много изследвания. Пачивайки в Мармарис имате възможност да видите красотата на подводния свят. Няма да ви трябва професионален опит, тъй като с вас ще бъде професионален инструктор. Ще имате и обяд на яхтата.

ОСТРОВЪТ НА КЛЕОПАТРА
Ако искате да се къпете в кристално чистите води на Егейско море, да си направите пилинг с уникален пясък и да се пренесете 2000 години назад с историята на една голяма любов, елате с нас...Островът се намира в най-големия турски залив Гьокова..Според легендата той е бил подарен на Клеопатра от Марк Антоний и специално за нея е бил донесен бял пясък от северна Африка...На острова могат да се видят останките от древния град Кадрия – театър, храм на Аполон, базилика, хранилищата на острова...

ЕФЕС-ДОМЪТ НА ДЕВА МАРИЯ
Ефес - един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия

Няма коментари:

Публикуване на коментар