петък, 1 август 2014 г.

Нова година в страната на усмивките - Тайланд


Посрещане на Нова година в екзотичен Тайланд – една прекрасна страна на контрасти и чар, с мистериозни будистки храмове и коралови рифове, крокодилски ферми и тропически растения,впечатляващи традиции,невероятно гостоприемство и превъзходна кухня.
Акценти
Банкок.Наричат го “Градът на ангелите”. Красивите палати и великолепни храмове съжителстват с модерните административни сгради и луксозни хотели. Бреговете на река Чао Прая, която тайландците наричат „Кралската река”, и красивите канали  кипи от живот и цветове. Плаващите пазари на дървени канута са отрупани с екзотични плодове и подправки.
Патая.Най-популярният курорт с прекрасни плажове изобилства от атракции – тропически градини, шоу на слонове, крокодилска ферма, приказна градина с орхидеи, кабаре шоу на травестити, безброй ресторанти и барове,морска и екзотична кухня. Един истински парад на веселието, място за наслада и почивка.
Предимства на нашата програма
- Включена полудневна обиколка на Банкок!
-Гарантиран хотелски комфорт – настаняване само в подбрани хотели!

Програма на пътуванетo

27.12.14 София – Банкок.   
Излитане от летище София в 10:00 ч. за Банкок с полет на Турските авиолинии през Истанбул. Кацане в Истанбул в 11:20. Излитане за Банкок в 19:50.

28.12.14 Банкок
Пристигане на международно летище в Банкок в 09:45 ч. Посрещане и трансфер до хотела. Полудневна обиколка на Банкок с разглеждане на Кралския дворец и най-впечатляващите забележителности. Първа среща с будистката култура, архитектура, шума и суетата на този красив мегаполис. Посещават се три от най-красивите храмове в столицата: Уат Траймит (храмът на Златния Буда), Уат По (храмът на Лежащия Буда), както и Ват Пра Каев (храмът на Изумрудения Буда), който се намира в Кралския дворец (Гранд Палас). Храмът на Изумрудения Буда е долепен до Големия дворец, който е разположен на площ от 945 000 кв.м и обхваща над 100 сгради, в които е събрана 200-годишна история на дворцов живот и архитектурни експерименти. Ват Пра Каев е най-прочутият храм на страната. Изумруденият Буда е поставен на 11-метров позлатен пиедестал и според легендата бди над съдбата на краля и цялата нация.Нощувка в Банкок. Уат По е най-старият и най-голям храм в Бангкок. Той има най-богатата колекция от изображения на Буда.Нощувка в Банкок.

29.12.14 Банкок - Патая
Закуска и трансфер до Патая. Настаняване в хотел.

30.12.14 До 04.01.15 Патая

04.01.15 Патая – Банкок – София
Закуска и освобождаване на стаята до 12 часа. Трансфер до летище Банкок за полет до София в

05.01.15 София
Кацане в Истанбул в 05:40. Излитане в 07:50 и кацане в София в 09:05 ч.

23:45 ч.

Хотелско настаняване

Хотел:
Тип
помещение
База
Цена на човек в двойна стая
Новогодишна
вечеря
Ramada Plaza Menam Riverside 5*
The Season Pattaya 3*
www.theseason-hotels.com
Deluxe river view room
Standard room
Закуска
820 евро
58 евро на възрастен
Rembrandt Hotel Bagkok 5*
Hilton Pattaya 5*
www.hilton.com  
Superior room
Deluxe sea view
Закуска
1069 евро
195 евро на възрастен
Banyan Tree Bangkok 5*
Centara Grand Mirage Pattaya 5*
www.centarahotelsresorts.com
Deluxe room
Premium deluxe ocean room
Закуска
1555 евро
220 евро на възрастен
Пакетните цени са в евро , като се сменят по официален фиксинг на БНБ
1 евро= 1,95583 лева
Пакетната цена включва:- Самолетен билет София – Истанбул – Банкок- Истанбул – София
- Трансфер летище – хотел Банкок
-
Трансфер хотел Банкок – хотел Патая
- Трансфер хотел Патая – летище Банкок

- Полудневна екскурзия на Банкок

- 1 нощувка в Банкок на база закуска

- 6 нощувки в Патая на база закуска

- Медицинска застраховка със стойност на затрахователна премия 10 000 евро към ЗАД „Армеец„

 
Пакетната цена не включва:
-
Летищни такси – 349 евро на пътник към дата 25 Юли 2014
- Тайландска виза – 30 евро на пътник

- Разходи от личен характер

- Допълнителни екскурзии на място

Разписание на полетите в местни времена с Turkish Airlines:

27/12София -Истанбул 10:00 – 11:20
27/12Истанбул– Банкок 19:50 – 09:45
04/01 - Банкок –Истанбул 23:45 – 05:40 /+1/
05/01 - Истанбул– София 07:50 – 09:05

*-възможна е промяна в цената на летищните такси 

Забележка:Туроператорът си запазва правата за промя на часовете на полета/при евентуални такива от страна на авиокомпанията, изпълняваща полета/,промяна на датите и цените на офертите, както и екскурзионната програма при необходимост.10 дни / 7 нощувки

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Подробна информация за допълнителните екскурзии и точното им
разпределение по дни ще бъде предоставена на място, от
представителите на посрещащата агенция в Тайланд.
Пакет:
- Морско Кану - Andaman Sea Kayak– това е екскурзия в уникалния свят на морските пещери и лагуни, създавани от природата в течение на хилядолетия. Ще имате удоволствието да посетите едно от най-интересните места в Тайланд Phang-Nga Bay– Националния морски парк. На борда на малко кану ще имате едно незабравимо пътешествие. През тесни тунели ще се окажете в центъра на изключително красива лагуна. Ще разгледате великолепните морски пещери.
- Fanta Sea - В този парк ще имате възможност да наблюдавате незабравимо екзотично шоу,посветено на историята на Тайланд. Това е великолепно представление в стил Лас Вегас, което по интересен начин обединява тайски фолклор, магическо представление, въздушен балет, акробатична трупа,циркови номера с участието на повече от 30 слона, множество птици и биволи. Разхождайки се по уличките на парка Fanta Sea,ще се насладите на необикновената красота на езерата и площадите с фонтани и дворци. Ще ви бъде сервирана вечеря от тайската кралска кухня в ресторанта Златния дворец, като ще ви обслужват митични райски птици.
- Островите Пи-Пи -
Изключителна красота, коралови рифове и пещерите на Викингите. Тук можете да плувате на воля, а любителите на подводното гмуркане ще се окажат в царството на коралите и ярките риби. Тези острови ще ви поразят със своя ландшафт, заливчета и великолепни плажове.
- Сафари: трекинг и рафтинг -
Абсолютно безопасно, но невероятно завладяващо  пътешествие, което ще ви подари много емоции и незабравими впечатления. До обяд ще изследвате джунглата от гърба на индийски слон, а по-смелите дори могат и да го управляват. След обяд ви предстои спускане с надуваеми лодки в кристално чиста река с потресаващо красив ландшафт,а за десерт разходка из девствена гора до величествен водопад.

Няма коментари:

Публикуване на коментар