вторник, 10 юни 2014 г.

ЧЕРНА ГОРА И ДУБРОВНИК през 2014

 ДЕН ПЪРВИ. Отпътуване в 06.30 за Черна гора по маршрут София -Ниш – Подгорица - Будва.
Вечеря.Нощувка.
ДЕН ВТОРИ. Закуска.Отпътуване за Котор - разположен в най-красивия залив на Адриатика - Которския, старинен град-крепост, който е обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство.Пешеходна обиколка из средновековния град и разглеждане на църквите Свети Николай Чудотворец," Света Мария",Католическата катедрала "Свети Трифон", Часовниковата кула.Отпъуване
за Будва.Свободно време в най-известния морски курорт на Черна гора, потънал в магнолии и олеандри,запазил средновековното си очарование и романтика. Разглеждане на църквата"Св. Троица", Цитаделата, крепостната стена. Има и съвременни магазини, барове,кафенета. Вечеря. Нощувка в Будва.
 ДЕН ТРЕТИ. Закуска.Целодневна екскурзия до Дубровник.Основан от римляните преди 1300 години, Дубровник е един от най-посещаваните от туристи градове, със своите площади с мраморна настилка, калдъръмени улици,къщи с кули, църкви, дворци, фонтани и музеи. Възможност за разглеждане  на Двореца "Спонза", Двореца на Ректор,Църквата "Св.Влах", Францисканския манастир. Предлагаме разходка по"Страдун" - красивата пешеходна променада на Дубровник. По желание - корабче до остров Локрум. Вечеря. Свободно време. Вечеря. Нощувка
ДЕН ЧЕТВЪРТИ. Закуска.Отпътуване за България. По пътя - фотопауза при о-в Свети Стефан-курорта на звездите,Шкодренското езеро и каньона на р.Морача и р.Ибър. Пристигане вечерта.


ЦЕНА:297.00ЛЕВА на човек в двойна стая

Ценатав ключва:
-транспорт с лицензиран автобус ;3 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* в Будва;посещение на
Будва и Котор,фотопауза на Шкодренското езеро, каньона на р.Морача и р.Ибър,обиколка на Которо-Рисанския залив,най-южния  фиорд на Европа, остров Св. Стефан,застраховка "Медицински разходи и злополука в чужбина”;целодневна екскурзия до Дубровник с екскурзовод на български език .

Цената НЕ включва:
-Разходка до о-в Локрум с корабче 7 евро.
-Входни такси за посещение на музеи и други обекти, разходи от личен характер.

Деца:от 4 до 12 г. – заплащат 238 лв.

Доплащане:единична стая - 75 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар