сряда, 12 март 2014 г.

Уикенд в Истанбул със самолет през Март 2014

Обявените цени са валидни за периода 14.03.2014 - 28.11.2014 с отпътуване всеки петък!
Стандартна стая - 14.03.2014 . 28.11.2014 -цена от  130 евро (на човек в двойна стая ) 
  За повече хотели и още цени вижте в нашия сайт : http://www.christravelbg.info/category.php?lang=bg&catid=49

ПРОГРАМА:
Първи ден
Излитане от летище София в 09.35 ч. с редовен полет на Turkish Airlines и кацане в Истанбул в 11.00 ч. Трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотел по избор. Пешеходна обиколка на историческия център с разглеждане на Хиподрума, Египетския обелиск, „Синята джамия”, църквата „Св. София” и двореца „Топкапъ” (отвън). По желание дневна разходка с яхта по Босфора. Свободно време за посещение на Египетския пазар. Вечерта възможност за разглеждане на „Нощен Истанбул” с посещение на кафенето на Пиер Лоти и търговската улица Истиклял, която е осеяна с магазини и заведения (доп. заплащане). За любителите на турската кухня предлагаме възможност за вечеря в Ориент Хаус, която се провежда с корабче по Босфора и включва богата програма или в Рибен ресторант, намиращ се под моста Галата, от където се открива неповторим нощен изглед към Златния рог (доп. заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.
Втори ден
Закуска. От 9.00 ч. екскурзия с разглеждане на Двореца „ Долмабахче”, моста на Босфора,
азиатската част на Истанбул, хълма „Чамлъджа” и Вселенската патриаршия (доп. заплащане). Следобед, по желание посещение на църквата „Света София“ и Водохранилището (доп. заплащане). За любителите на силните усещания, предлагаме да се насладят на открития през март 2013 увеселителен парк Виаленд, с множество атракции и забавления, сред които тематичен парк, шопинг шоу център (доп. заплащане). Вечерта може да се забавлявате в града или да вечеряте в някой от великолепните ресторанти с превъзходна кухня - Ориент Хаус, Гар Мюзикхол (доп. заплащане). Нощувка.
 Трети ден
Закуска. В 8.30 възможност за допълнителна екскурзия до двореца „Бейлербей“ и „Къз кулеси“ – кулата на девицата (доп. заплащане). Свободно време или по желание посещение на търговски център „Forum”, магазин „IKEA” и аквариум „Тюркоазо”. Освобождаване на хотела. Туристите, които не са записани за организирана екскурзия, трябва да освободят хотела до 12 часа и да оставят багажа си за съхранение в хотела. Трансфер до летището. Излитане за България в 19.35 ч., кацане в София в 20.55 ч.
ВАЖНО:
  • Ако в сутрешния полет от София за Истанбул няма места в економи клас, отпътуването в петък може да бъде и с късния полет на Турските Авиолинии в 21.45 ч.
  • Ако във вечерния полет от Истанбул за София няма места в економи клас, връщането в неделя може да бъде и със сутрешния полет от Истанбул в 07:50ч.
  • Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на историческите обекти и трафика в Истанбул.
Цената включва:
  • Самолетен билет с редовен полет на АК Turkish Airlines 2 нощувки със закуска в хотел по избор
  • Разглеждане на историческия център с местен лицензиран екскурзовод на български
  • Медицинска застраховка
  • Посещение на търговски център „Форум“, магазин „ Икеа“, аквариум „Тюркоазо“(без включена входна такса за аквариума)
  • Обслужване на място от представител на фирмата партньор на български
Цената не включва:
  • Летищни такси – 110 евро
  • Допълнителните екскурзии
  • Разходи от личен характер и бакшиши
  • Медицинска застраховка за лица от 65 год. до 75 год. - доплащане 5 лв.
  • Медицинска застраховка за лица от 75 год. до 80 год. - доплащане 10 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар